Vantul ameteste circulatia feroviara

Vantul ameteste circulatia feroviara

0 239

Situatia transporturilor feroviare, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile caracterizate prin vantul puternic, ?comunicata ieri dupa amiza, de Ministerul Transporturilor, indica o singura linie inchisa si restrictionari de viteza pe patru rute.


?


LINII FERATE INCHISE


?


Stanceni-Toplita – copac cazut in gabarit datorita vantului puternic Se intervine cu un organ Le pentru asigurarea gabaritului de libera trecere.


?


LINII FERATE CU CIRCULATIE RESTRICTIONATA


?


Intre statiile:


?


– Brasov-Feldioara – Vant puternic Restrictie de viteza de 70 km/h pentru circulatia trenurilor remorcate cu locomotiva electrica.


?


– Cosna-Gradinita Vant puternic Restrictie de viteza de 50 km/h pentru circulatia trenurilor cu locomotiva electrica.


?


– Sansimion-Izvoru Olt Vant puternic Restrictie de viteza de 30 km/h pentru circulatia trenurilor remorcate cu locomotiva electrica.


?


– Sansimion-Tusnad Bai Vant puternic Restrictie de viteza de 50 km/h pentru circulatia trenurilor cu locomotiva electrica.


?


Informatii suplimentare privind rutele si orariile trenurilor se pot obtine la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 9521 sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.??


CFR Calatori multumeste clientilor sai pentru intelegere si ii asigura ca masurile operative care se iau, au ca principal scop realizarea unui transport feroviar in deplina siguranta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.