Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre...

Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German

0 67

Să ne amintim de acel gest provocator din 27 februarie 2007 fără precedent în Uniunea Europeană
Acum 17 ani, pe 27 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local în municipiul Sibiu), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată.
Acesta se ridica împotriva municipiului Sibiu (pe care-l reprezenta și pentru care jurase; n.r.) reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!*) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23.
Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „ (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, solicita recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial:
În foto: decizia „judecată” la Sibiu:Autor: Viorel Gongu
Sursa: facebook.com

NOTA
1. WK Iohannis era atunci președintele, la nivel național, al Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.).
2.Sunt informații care confirmă dispariția Dosarului 1672/306/2007, prin care s-a solicitat recunoașterea continuității lucru ce a permis ca tot patrimoniu să fie preluat după Revoluţie de «Forumul Democrat al Germanilor din România» (FDGR), care s-a autodeclarat ca succesor al «Grupului Etnic German». Vezi aici: Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: a dispărut Dosarul de la Judecătoria Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German!
3. Din partea Grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal,la 26 iunie 2013, a fost înregistrată interpelarea prof. Ioan Ghişe, senator liberal de Braşov, Privind restituirile fostelor proprietăţi ale GEG (Grupului Etnic German) către FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) şi către alte grupări ale minorităţilor etnice. detalii vezi aici: Ce tare este FDGR, urmașul Grupului Etnic German! Cum poate fi explicată de oficialități dispăriția Interpelării lui Ioan Ghişe despre moştenirea
4. Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă” a fost «Grupul Etnic German», al cărui patrimoniu a şi fost confiscat de stat pe baza sentinţei de la Nürnberg. Pentru alte detalii vezi aici: Nu Mişcarea Legionară a fost declarată „fascistă” la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.