Universitatea de Iarna la Predeal

Universitatea de Iarna la Predeal

0 368

Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) organizeaza in perioada decembrie 2006 – ianuarie 2007, la Predeal, Programul National „Universitatea de Iarna”.


Experienta ANSIT in organizarea si derularea de programe, de formare si educare nonformala se intinde deja pe o perioada de patru ani. Succesul inregistrat, precum si solicitarea mare din partea beneficiarilor si partenerilor a atras sprijinul Autoritatii Nationale pentru Tineret, prin vicepresedintele Ramona Manescu. Sprijinul s-a concretizat in suplimentarea fondurilor bugetare ale ANSIT, destinate derularii programelor de tineret. Aceasta a permis organizarea, pentru prima data, a doua module de training si in perioada de iarna.


?


Orientare vocationala


Intre 4 si 18 decembrie se desfasoara doua serii axate pe „Orientare Vocationala”. In ianuarie 2007, intre 15 si 29 decembrie, vor organizate doua serii cu tema “Leadership”.


Programul se adreseaz? elevilor, studentilor, tinerilor defavorizati, tinerilor din mediul rural, tinerilor din organizatiile neguvernamentale de tineret, tinerilor recomandati de parteneri.


„Universitatea de Iarna” va beneficia de serviciile trainerilor pregatiti printr-un alt program al ANSIT – „Trainer of Trainers”.


De asemenea, ANSIT a organizat al treilea deadline al programului de finantare „Initiative Comunitare de Tineret 2006”. In urma acestui deadline, au fost depuse 35 de proiecte. Organizatiile participante se vor lupta prin proiectele depuse pentru 130.000 RON.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.