Unguru’-i de vină!?

Unguru’-i de vină!?

Nu aș fi vrut să mă bag în băile de la „Tușnad”. Și pare oarecum inutil.
Cine are capul pe umeri și pricepe, nu are nevoie de desene. Cine e dobitoc, oricum nu are nevoie de desene, că nu le înțelege.
Totuși, m-am decis să scriu, mai mult pentru mine, să fiu sigur că nu m-am sclerozat, încă. În fond, indiferent ce face Orban la Tușnad, clișeul „folcloriștilor” e că vrea să fure Transilvania.
Bre „naționaliștilor folclorici” – expresie furată de la Aurelian Pavelescu, să vă dau o veste: Ungurii nu v-au furat Ardealul, dar nu e nici al vostru, că la momente de rătăcire l-ați dat, împreună cu restul României, ălora care azi vă iau chiar și zahărul din ceai.
L-ați dat, împreună cu restul României, corporațiilor occidentale, cabalei globaliste, austriecilor, nemților, francezilor, americanilor, chiar și maghiarilor, turcilor, chinezilor, atunci când ați rupt exploatarea resurselor de proprietate, fără a pune condiții adecvate asupra prețului.
Acolo s-a dus momentul când românii erau stăpâni și au devenit iobagi în propria țară.
Fără armate de ocupație, fără invazii, fără lupte aprige și rezistență în munți.
Ardealul nu vorbește maghiara. Și nici nu va vorbi.
În schimb, toată România vorbește limba șmenarilor, frangleza și vaporeza bișnițarilor cu gulere albe, care îți iau banii, te și mut și îți dau în schimb niște mărgele de sticlă, dar frumos colorate. Și le zic directive și recomandări UE.
Așa că Orban, „ungurii” nu îți pot lua ceea ce tu nu mai ai decât iluzoriu pe o bucată de hârtie.
Nu îți poate lua nimeni un concept abstract, fără aplicabilitate.
Ardealul, România nu mai sunt demult ale tale.
Acum? Că strigăm noi la Viktor Orban, că Ardealul e pământ românesc? Nu ajută!
Viktor Orban este exponentul suveranismului european.
Ciolacu, spre surprinderea mea, a făcut un pas în direcția corectă, întâlnindu-se cu Orban, chiar și în privat.
Dacă Ungaria ar crea un plan al suveranității centrului și estului Europei în cadrul UE, iar România va avea sânge-n „labdák” și se va deveni parte a acestui proiect prin care națiunile suverane au o speranță, abia atunci vom avea o speranță de supraviețuire ca nație.
Abia după aia om mai vedea dacă „ne iau ungurii Ardealul”.
Până atunci, să te „îngurguțezi”, că a zis Orban nu știu ce, la Tușnad, e ca și cum te-ai lua de vecinul de palier, că s-au mărit costurile la întreținere, ăla plătind ca și tine și înjurându-l pe Mucușor Ban.
Mai mult. Puseurile astea de „naționalism folcloric” nu fac altceva decât să deturneze atenția de la adevăratul inamic. Ăla care vă stoarce și de ultima picătură de sânge și vă dă pe sângele vostru, pe sudoarea voastră, pe resursele voastre, niște mărgele colorate și promisiuni iluzorii. Inamicul e între voi.
Slugile lui vă manipulează. Și au multe fețe. Și strigă chiar și „Orban vrea Ardealul”! Că voi trebuie să plecați după fente.
Globalismul, ăla e deopotrivă inamicul ungurilor, românilor, slovacilor, croaților și a celorlalte state mici, care musai trebuie să dispară ca națiuni și popoare.
Trebuie să dispară în supa fără identitate, în tocătorul popoarelor, care trebuie controlate, distruse și exploatate.

Autor: Gogu Orlando
Sursa: facebook.com

  ·

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.