Ungaria pregătește provocator „comemorarea” Trianoului în România!

Ungaria pregătește provocator „comemorarea” Trianoului în România!

0 1073

Programului secesionist “Trianon 100”, de la Șumuleu Ciuc, vizând pe față destramarea Romaniei, a fost coordonat personal de Viktor ORBAN, (premierul agresiv al Ungariei!) în anul 2017. Arhiepiscopul catolic de Alba Iulia Jakubinyi Gyorgy si nuntiul papal, Miguel Maury Buendia sunt cei care au  negociat și au pus la punct detaliile vizitei Papei Francisc in Romania, in perioada 31 mai – 02 iunie 2019.

Cu aceasta ocazie, iredentistii intentioneaza sa „proclame” independenta sau macar… autonomia Transilvaniei (vezi afișele exhibate de Laszlo
Tokes în Parlamentul UE in campania (personală?) de  acceptare …separata in UE a …. Transilvaniei, „Transylvania in the EU”si crearea, ca parte a Ungariei, a bantustanului Erdelyi (“Tinutul Secuiesc”?). In care scop,Europa Occidentala si evident, Romania (prin lansari provocatoare la Targu Mures !!) au fost invadate de carti falsificatoare de Istorie editate la Budapesta, pe temele “Trianon” si “Istoria secuilor”.

Declanșând, in cadrul acestui razboi hibrid si in conditiile batjocoririi, inclusiv si de catre clasa noastra politica a sarbatoririi “Centenarului”, 
propriul sau program (Mihai Viteazul in Cetate), pentru perioada martie 2018 – septembrie 2020, SCMD, cu sprijinul  partenerilor din CNSC, a replicat prin actiuni culturale in numeroase orase din tara, menite sa trezeasca la romani constiinta nationala.

SCMD lanseaza, în perspectiva venirii Papei Francisc in Romania, lucrarea “Intre Alba Iulia si Trianon. Ungaria tuturor cauzelor si razboaiele de succesiune (1918-1920), sub semnatura istoricului militar col.dr. Mircea DOGARU, (presedintele SCMD).

Bazată strict pe documente si argumente de drept international, cartea a aparut in Editura “Mures”, la Targu Mures si este destinata bibliotecilor judetene, municipale, universitare, ale colegiilor si comunale din fostele provincii romanesti istorice Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Bucovina si bibliotecilor comunitatilor romanesti din Diaspora. Ca munitie letala!

In curand, si tot ca atenționare a Sanctitatii Sale Papa Francisc, ca mesaj al romanilor catolici, greco-catolici si ortodocsi, va vedea lumina tiparului, sub aceeasi semnatura, si lucrarea: “Secuii, poporul furat”.

 Honor et Patria! Vae Victis!

 Secretariatul General al SCMD

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.