UN MEDIC SUB ACOPERIRE A PUS DIAGNOSTICUL: ELENA UDREA E INSARCINATA SI...

UN MEDIC SUB ACOPERIRE A PUS DIAGNOSTICUL: ELENA UDREA E INSARCINATA SI SCAPA !

0 801
Fostul ministru Elena Udrea, aflată, cum se stie,actualimente în arest, a fost dusă în dimineața zilei de joi la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, blonda a fost aproape încătușată și așezată cu de-a sila pe masa geroncologică. 
Primul medic care s-a aplecat asupra-i și a început controlul, evident cu degetul, a leșinat și a fost scos pe brațe.Al doilea medic a folosit ecograful si a leșinat și el.
A fost adus medicul sub acoperire al spitalului. Acesta a citit rapid instrucțiunile pentru situații de urgență și a început controlul. Însă abia a aruncat o privire spre locul cu pricina și a strigat la asistenta  de s-au cutremurat termopanele și așa vechi ale spitalului: Evrika! – E însărcinată, explică apoi medicul, după care leșină și el.
La câteva minute după această scenă, prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a postat pe Facebook următorul mesaj emotionant: Toate articolele şi bârfele apărute în presă că Elena Udrea ar fi cedat în timpul controlului şi că ar fi început să plângă sunt aberaţii şi minciuni. Atitudinea sa la controlul ginecologic dovedeşte forţa interioară pe care o are: nu a plâns, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a leşinat şi nici nu i s-au găsit, din senin, boli de care nu avea cunoştinţă înainte. S-a descoperit însă că este, pur si simplu, însărcinată, ceea ce nu li s-a întâmplat multor aşa-zişi bărbaţi.”
La România T.V. Seby avocatul Bolcaș se îndoiește insa că tatăl este chiar Băsescu, deși  juridic… cam e în curtea lui. Cu Cocos, nu se pune, iar primarul din Baia Mare, e si departe si cu …DNA pe cap! Poate doar in caz de forta majora.
Doar  la Realitatea, Rareș Bogdan, cel mai serios si lucid  de analist pulitic propune ca dacă e fată, să se cheme Dene – Ana, iar dacă e băiat, Decebal să fie, că Traian ar bate la ochi. Intervine, scurt, la DIGI 24, „crucisatorul”  CTP, care, sever si impartial, aduce aminte pulimii de  proverbul popular Când țara trage să moară, altu` scula i se scoală, insistând că a văzut de 50 de ori Fifty Shades of Grey și tot nu înțelege cui prodest sexul… daca Greybla a scapat cu caprele!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.