Tudose, într-un acces de miștocăreală distrugătoare față de Geoană

Tudose, într-un acces de miștocăreală distrugătoare față de Geoană

1 45

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, l-a desființat  pe Mircea Geoană și aspirațiile sale de posibil candidat independent la președinția României în binecunoscutul său stil de miștocăreală brăileană, subdimensionându-l pe „prostănac”(cum îi spunea Ion Iliescu) până la dimensiunea de amoebă politicianistă demnă de bășcălia românilor. Asta, după ce Geoană își trăsese un sondaj aiuritor în care se proțăpea pe sine în fruntea tuturor candidaților partidelor relevante din România pentru întâia funcție în stat.
Recent, Mircea Geoană inflama spațiul public românesc cu aberațiile sale elucubrante despre necesitatea unei înarmări masive și alerte a României, într-un ritm mult peste celelalte țări NATO din Uniunea Europeană, zugrăvind apocaliptic posibilitatea războiului cu Rusia.
Tudose n-a iertat nici prezența ștearsă și irelevantă a prostănacului în funcția de adjunct al lui Stoltenberg, altă nulitate manifestă a alianței cu pricina.
„Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”.(…)
„PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm. Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, <<Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi”, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”, l-a îndemnat Tudose cu o exprimare buruienoasă implicită, potrivit Cotidianul.
În luna octombrie, Mihai Tudose declara, ironic, pentru News.ro, ”în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”.
Patru luni mai târziu, Tudose nu retractează: „Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”, conform aceluiași cotidian național.
Desigur că dacă Geoană s-ar hotărâ să populeze alegerile prezidențiale din România cu prezența sa ridicolă am putea auzi chiar și pisicile României punându-se pe mieunat, probabil a pagubă.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Geoana este fragezit de CIA de ani de zile , si daca nu era deajuns mai poarta si tichie evreiasca … asta fara simpatie pentru 2dose

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.