Transilv Aero Show

Transilv Aero Show

0 213

Pregatirile pentru mitingul aviatica de la acest sfarsit de saptamana nu au trecut neobservat de catre brasoveni. Cu tot timpul ploios zborul de antranament din ultimele zile semnala evenimentul. La Ghimbav timp de doua zile, simbata si duminica, avioane, elicoptere, planoare si parasutisti vor survola cerul intr-un spectacol aviatic cu acrobatii si lansari de parasutisti plimbari cu balonul cu aer cald, dar si spectacole in aer liber cu muzica.
Brasovenii si turistii vor avea ocazia sa vada aviatori de la Aeroclubul Romaniei, precum si alti aviatori amatori si profesionisti din tara si strainatate toti intr-un spectacol deosebit inscris in cea de-a doua editie a mitingului aviatic Transilv Aero Show, organizat pe Aerodromul „Mircea Zorileanu“ din Ghimbav.
Printre numele sonore se regasesc acrobatii de la Aeroclubul Romaniei, Dan Stefanescu si Ioan Postolache precum si doi piloti de renume mondial din Ungaria – Peter Besenyei si Veres Zoltan.
Poate ca vremea (avertizarea meteo “Cod Galben”cuprinde si ziua de sambata) va permite prezenta unui numar cat mai mare de spectatori, evident si turisti aflati pe raza Judetului Brasov.
Noi le uram tuturor vreme buna si succes!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.