Traian Basescu si marionetele lui au „jucat alba-neagra” cu destinul Romaniei!

Traian Basescu si marionetele lui au „jucat alba-neagra” cu destinul Romaniei!

0 589

De ceva timp umblu la cauzalitatea celor intamplate in Romania, la cauzalitatea degradarii continue (cu mici sincope) a traiului cetatenilor acestei natii, la cauzalitatea disolutiei institutiilor statului, cu exceptia celor de forta, respectiv serviciile secrete (si SPP), parchetele de rang superior ale Ministerului Public, instantele superioare ale Justitiei .
In intreaga perioada 2009-2015, cu mici exceptii in guvernarea lui Ponta (fii-i-ar a dracului de coabitare!), cand nivelul de trai nu s-a deteriorat, romanii au fost spoliati, in ritm sustinut, de marionetele lui Traian Basescu, cel care a „jucat alba-neagra” cu destinul Romaniei, angajand-o abuziv in fel de fel de tratate europene aiuritoare si umilitoare noua.
Iar sustinerea lui, in continuare, de catre administratia americana, reprezinta, in fapt, plata yankee pentru gratuitatile oferite acesteia pe teritoriul Romaniei (resurse si terenuri), pentru efortul militar nedecontat de pe teatrele de operatiuni si renuntarea la reconstructia (promisa ca participare) in statele bombardate samavolnic, anularea (?) datoriilor externe catre noi ale tarilor sprijinite candva cu tehnologie si specialisti.

Centuri multiple, de carantina, siguranta si protectie!boc 7
Ulterior, punand cap la cap informatiile rezultate din declaratiile diferitilor preopinenti, a rezultat ca Traian Basescu si-a creat, pentru el si cei apropiati, o „centura de carantina” fata de procurorii si judecatorii (tot dintre procurori) numiti de el prin decret prezidential. Nu-i mai putin adevarat ca el inca detine secretele din cele 50 de dosare (urmau a fi deschise in 2015), aduse spre studiu, la cererea lui, de catre gl Coldea pe la mijlocul anului 2014, matrozul „uitand” a le inapoia SRI.
In al doilea mandat, a renuntat la masca-i de asa-zisa onorabilitate, afisata anterior, stiind ca nu mai „pupa” altul, favorizand, incl in interes propriu, hotiii de mare amploare din activele economice ale statului, de miliarde de euro, fie ca a fost prejudiciat Fondul Propietatea (administrat privat de americani), ANRP sau companiile superprofitabile din portofoliul statului.
Anterior, aminteam de instituirea unei „centuri de siguranta” (sau „carantina”) si sa argumentez asta:
Candva, l-a criticat pe Melescanu („…cum adica, un sef de serviciu sa refuze solicitarea mea ca sef de stat? …..) pentru ca i-a refuzat inmanarea unei liste cu agentii acoperiti ai SIE, dar am motive sa cred ca matrozul tot a intrat in posesia ei, prin intermediul unuia dintre generalii pupincuristi ai serviciului.
Tot asa, eu cred ca slugarnicul Coldea, cu sau fara acordul lui Maior, l-a informat pe Basescu asupra agentilor acoperiti SRI, aflati in organigramele mass-mediei, justitiei si ale guvernului.
Si acum sa reiau „intamplarile”care au avut ca rezultat crearea, cu sprijin american si european, a unui culoar favorabil lui Basescu in politica:
– spargerea USL , cu retragerea PNL de la guvernare;
– aducerea lui Iohannis, ca vicepresedinte, in PNL;USL RUPERE
– retragerea lui Antonescu din politica si predarea PNL catre sas;
– instrumentarea abuziva a unor dosare la DNA si incendierea de la „Colectiv” pentru alungarea de la guvernare a lui Ponta, cu sprijinul nemijlocit al lui Dragnea, cel facut scapat in justitie pentru sabotarea premierului la partid si in guvern;
– aducerea, la Palatul Victoriei, a echipei impuse de la Bruxelles si usoara retragere din prim-planul politic a lui Iohannis;
– declansarea „cruciadei”, de catre pupila Kovesi (cu sprijin Coldea) impotriva tuturor adversarilor lui Basescu, incl si a „caraseilor” din anturajul lui (fara finalizare la rechizitoriu sau cu sentinte de achitare antamate).
Si, uite asa, ne vom trezi ca vom avea „ilustri” necunoscuti in buletinele de vot, care se vor „duela” cu „greii” lui Basescu, la Capitala si in teritoriu; desigur, astia vor castiga competitia electorala.
Va mai aduceti aminte ca, dupa executia Elenei si Nicolae Ceausescu, tirurile armelor de calibru mic si mijlociu au amutit? Va asigur ca, daca matrozul nu va „disparea” fizic din peisaj, soarta romanilor va fi si mai potrivnica lor!

Ah, sa nu uit! Se pare ca administratia americana a acordat imunitate totala lui Basescu si jegurilor cu care s-a inconjurat, astfel incat, intr-o situatie de criza scapata de sub control, sa-i faca scapati prin extragerea din Romania a proaspetilor „cetateni” yankei.

Surferul argintiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.