Traian Băsescu ramane cu Dosar! Medierea cu Gabriela Vrânceanu Firea a eşuat!

Traian Băsescu ramane cu Dosar!
Medierea cu Gabriela Vrânceanu Firea a eşuat!

0 340

Fostul şef de stat Traian Băsescu nu scapă de dosarul penal privind ameninţarea senatoarei PSD Gabriela Vrânceanu Firea. O să mergem la proces, a declarat Băsescu.
Procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, a anunţat că se va redeschide urmărirea penală împotriva fostului preşedinte, întrucât medierea dintre Traian Băsescu şi senatorul PSD Gabriela Firea a eşuat. Fostul preşedinte era pus sub acuzare pentru ameninţare.
Odată începută medierea, urmărirea penală a fost suspendată.
În urmă cu 2 ani, senatorul PSD Gabriela Firea l-a reclamat la Parchet pe Traian Băsescu, pe atunci preşedinte al României. Băsescu declarase într-o emisiune tv că senatoarea ar face bine să îşi vadă de treabă, că poate într-o dimineaţă n-o să îşi mai găsească bărbatul acasă.
Senatoarea era purtătoarea de cuvânt a comisiei parlamentare de anchetă privind modul în care familia preşedintelui a dobândit moşia de la Nana, judeţul Călăraşi.
In cadrul procedurii de mediere, Firea i-a cerut lui Băsescu să îşi ceară scuze publice, însă fostul preşedinte a refuzat.
Procurorul general interimar a precizat că anchetatorii lucrează şi în celelalte dosare ale fostului preşedinte, cum ar fi Cazul Căşuneanu şi Casa din Mihăileanu. În aceste cazuri însă, urmărirea penală nu a început.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.