Tractorul: vanzare de active si lichidare

Tractorul: vanzare de active si lichidare

0 371

Deoarece vanzarea de actiuni nu mai reprezinta o afacere pentru nimeni, din cauza datoriilor istorice pe care societatea Tractorul UTB SA le-a acumulat de-a lungul anilor, singura solutie ramane vanzarea fluxului de productie si lichidarea.


Prezent la Brasov, presedintele AVAS Bucuresti, Teodor Atanasiu, a mentionat ca nimeni nu s-a aratat interesat de vanzarea de actiuni pentru ca investitorul ar trebui sa plateasca datoriile acumulate si sa faca investitii, motiv pentru care recuperarea banilor investiti ar duce la termene foarte lungi, de zeci de ani. Atunci, singura solutie ramane vanzarea fluxului de productie, sub forma de active, urmand ca celelalte active secundare sa fie vandute de lichidator.


?


Cine da mai mult cumpara Tractorul


Pentru ca s-a vehiculat mult ca vanzarea de active ar fi transformata intr-o afacere imobiliara, Atanasiu a tinut sa preciezeze ca vor fi organizate licitatii, dar in cazul acestora nu pot fi puse conditii referitoare la forta de munca. Va castiga licitatia investitorul care va da cel mai bun pret.


Mentionam ca societatea Tractorul a acumulat pana in prezent datorii de 200 milioane euro, iar conducerea societatii a trecut la evaluarea activelor.


Ileana R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.