Titlul la baschet feminin rămâne, deocamdată, la Târgovişte

Titlul la baschet feminin rămâne, deocamdată, la Târgovişte

0 581

Federaţia română de Baschet, respectiv, Comisia Centrală de Competiţii, Legitimări şi Transferuri a dat publicităţii decizia referitoare la contestaţia depusă de ACS Sepsi Sf. Gheorghe, după meciul pierdut, în faţa echipei CSM Târgovişte, în finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Echipa covăsneană reclamase faptul că jucătoarea Porchia Green nu putea să fie transferată la Târgovişte, din moment ce clubul dâmboviţean avea o sancţiune din partea FIBA.

Comisia a formulat răspunsul, precizând, printre altele : ,,Jucătoarea Porchia Green a fost legitimată în mod legal de catre FRB, atât la momentul transferului acesteia în Mexic (iunie 2014), cât şi la transferarea acesteia în România (septembrie 2014), în ambele cazuri fiind emise Cărţi Verzi (Letter of Clearance)”. În concluzie, Comisia Centrală de Competiţii, Legitimări şi Transferuri a respins contestaţia formulată de către ACS Sepsi, ca neîntemeiată.

Cum decizia poate fi contestată mai departe, se poate spune că telenovela se mai poate prelungi, dacă ACS Sepsi va depune un alt memoriu….

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.