TAREEE! Specialiștii recunosc – gripa și Covid-19 nu pot fi diferențiate clinic!!!

TAREEE! Specialiștii recunosc – gripa și Covid-19 nu pot fi diferențiate clinic!!!

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR,: „acest test nu iti poate spune daca esti bolnav si ca nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic”.

Mass-media și medicii ne spun că gripa și Covid-19 nu pot fi diferențiate clinic. Testele RT-PCR sunt dispozitivele de care au nevoie globaliștii pentru a crea valuri de Covid și pentru a impune restricții, care nu au avut și nu au niciun fundament științific, căci nu opresc răspândirea virusului, ci numai imunitatea colectivă naturală, cea împotriva căreia sunt politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății.

Toate „valurile de Covid-19” au la baza testele RT-PCR!
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive! Folosirea testelor RT-PCR face parte din frauda globala!
Testele RT-PCR nu fac diferenta dintre SARS-CoV-2 si alti virusi, nici diferenta dintre un virus activ si unul mort.

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a murit, in mod suspect, in august 2019, a afirmat ca acest test nu iti poate spune daca esti bolnav si ca nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic.

Exact asta au facut globalistii: le-au folosit pentru a pune diagnostic si fac asta in continuare!
Cu testele RT-PCR poti sa creezi o plandemie de ce vrei tu.Curtea de Apel din Lisabona a desfiintat testele RT-PCR, afirmand ca sunt nesigure, iar carantinarea unei persoane doar pe baza unui test este ilegala. In decembrie 2020, Organizatia Mondiala a Sanatatii, care a orchestrat aceasta frauda globala, a recunoscut ca testele RT-PCR.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „20:17 preluare audio: Profit.ro preluare audio Profit.ro dr. Adriana Pistol director CNSCBT News Alert DIGI Gripa și COVID-19 nu pot fi diferențiate clinic 24 126 de români din diaspora au murit din cauza noului coronavirus HD”

Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții. (evz.ro)

Covid-19 – o fraudă globală. Un virus cu o rată de vindecare de 99,98%, o plandemie a testelor fals pozitive RT-PCR și “morții de Covid”
fără autopsie.

In America guvernul central pare sa fi scapat statele de sub control. Mai jos lista cu statele (la inceputul săptămânii) care au renunțat la masca, destanțare, la toate restrictiile recomandate de catre OMS legare de răspândirea virusului.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „STATELE care au renuntat la restrictiile COVID: Texas Alaska Arizona Florida Georgia Idaho lowa Mississippi Missouri Montana Nebraska North Dakota Oklahoma South Carolina South Dakota Tennessee”

Pentru a ilustra lipsa de sens a măsurilor, a atmosferei promovată de către OMS la comanda Big Pharma va prezentăm sinteza cauzelor deceselor la nivel planetar. Statisticile oficiale ale Guvernului Cîțu patronate de preș. KW Iohannis. nu pot fi luate în seamă, acestea fiind elaborate” din…pix de Grupul de comunicare strategică.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „PERSOANE DECEDATE ZINO IN LUME 3,014 2,430 2,216 2110 2,002 1,644 1,233 1,027 Tuberculosis Hepatitis B Pneumonia HIV AIDS Malaria Shigellosis Rotavirus Seasonal Flu Norovirus 548 Whooping Cough 440 Typhold 396 Cholera 392 Meningitis 329 Measles 247 Rables 162 Yellow Fever 82 COVID-19 Coronavirus 56 Leishmanlasis 55 Echinococcosk 53 Dengue Fever 150 Hepatitis A 20 Chicken Pox 12 Sleeping Sickness 10 Ebola 5.3 SARS 3.2 MERS 2.3 IATA PENTRU CE S-A BLOCAT ECONOMIA LUMII SOURCES CDC. WHO. THE LANCET CORRECT SOF MARCHI”

Vlad T.
Sursa: DIGI 24&Departamentul de Informatii Romania (DIR)&facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.