După egalul de la Baia Mare, care nu a picat prea bine conducerii echipei FC Braşov, ,,stegarii” se pregătesc pentru primul meci acasă, în acest campionat al ligii secunde de fotbal…Adversara echipei braşovene va fi FC Caransebeş, o echipă teoretic, la mâna trupei pregătită de Cosmin Bodea şi Mihai Stere, însă jucătorii nu trebuie să cadă în păcatul desconsiderării adversarului. Antrenorul „stegarilor“, Cosmin Bodea doreşte să facă unele schimbări în primul ,,11” şi aşteaptă o altă atitudine a jucătorilor săi, faţă de confruntarea de la Baia Mare :  „Este primul meci pe teren propriu din acest campionat, jucăm în faţa propriilor suporteri, astfel că ne dorim să facem un joc bun şi, cel mai important, să cîştigăm cele trei puncte. Am avut mai multe discuţii în această săptămînă cu jucătorii despre meciul de la Baia Mare, i-am certat puţin pentru că, sincer, mă aşteptam la mai mult din partea lor. Am mare încredere în aceşti jucători că pot face un joc bun, care să mulţumească fanii ce vor veni la stadion.Cu siguranţă vor fi ceva schimbări în primul 11 faţă de meciul de la Baia Mare. Am 2-3 semne de întrebare, dar mai este o zi şi mai am timp să mă decid”.

 La rîndul său, preşedintele Vasile Dochiţa a precizat că victoria este singura variant luată în calcul, în meciul cu FC Caransebeş :. „Nu mi-a convenit jocul şi rezulatul meciului de la Baia Mare. Am discutat cu jucătorii în aceste zile şţi sînt convins că sîmbătă echipa va arăta o altă faţă. Pentru meciul cu FC Caransebeş avem doar varianta victoriei. Bodea are la dispoziţie un lot bun spre foarte bun de Liga a 2-a. Ne dorim ca la meciul de sîmbătă, fanii să vină în număr cît mai mare la stadion. Şi suporterii sînt dornici să vadă la lucră noua echipa a Braşovului“, a spus Dochiţa.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi premergătoare partidei cu FC Caransebeş, fundaşul central Andrei Poverlovici a prezentat echipamentul de joc al stegarilor în meciurile de pe teren propriu.

În tabăra ,,stegarilor” sunt semne de întrebare, privind evoluţia unor jucători. Este vorba despre Mareş, Avram şi Codoban incerţi, datorită accidentărilor.

Meciul FC Braşov – FC Caransebeş, contînd pentru etapa a 2-a a ligii secunde, se va disputa sîmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.