,,Stegarii” au pierdut la Tg. Jiu şi sunt aproape de liga secundă

,,Stegarii” au pierdut la Tg. Jiu şi sunt aproape de liga secundă

0 480

Pandurii au zădărnicit planurile ,,stegarilor” de a ,,vâna” puncte la Tg. Jiu şi le-au administrat o înfrângere echivalentă cu prăbuşirea în eşalonul secund sau chiar mai jos…Echipa lui Adrian Szabo şi-a pus mari speranţe în această deplasare, cu atât mai mult, cu cât urmează sub Tâmpa duelul cu Steaua. Şi,într-adevăr, ,,stegarii” au arătat ce doresc,însă doar în prima repriză, când s-au întrecut în ratări, una dintre ele, chiar in min. 10, fiind uriaşă, Bencun irosind faza singur cu portarul advers…Şi când unii ratează, alţii marchează…Era minutul 30, când Anton a dat prima lovitură echipei de sub Tâmpa, cu un şut de la 20 de metri (1-0). În repriza secundă,Pandurii, care au şi ei mare nevoie de puncte, în acest final de campionat, au accelerat şi au mai înscris o dată, prin Roman (min. 77), la o greşeală colectivă a apărării braşovene : 2-0, scor final…Singura oportunitate mai clară a echipei braşovene în repriza a doua a fost ratată de Ciocîlteu, care a şutat mult peste poartă, după o acţiune reuşită.

FC Brașov: Iacob – Străuț, L. Goian, Novakovic, Cristi Ganea – Zlomislic (min. 56 Zlomislic),Juric – Marian Constantinescu, Bencun (min. 68 Ciocîlteu), Aganovic – Țîră (min. 78 Leko)

FC Braşov seaflă acum într-o situaţie infernală, singura soluţie pentru a continua lupta,fiind o miraculoasă victorie cu Steaua, în meciul din etapa a 32-a, care se va disputa sub Tâmpa , sâmbătă, 16 mai (ora 18,30).

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.