SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații...

SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații îți este inamic!”

0 105

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a descris în interviul cum vede el serviciile de informație din România și a afirmat că acum SRI este captiv americanilor și nu mai acționează în interesul românilor.
„Serviciile de informații sunt vitale pentru un stat atâta timp cât acele servicii de informații aparțin statului. În momentul în care serviciul de informații al unui stat este controlat în totalitate de serviciul de informație a altui stat, în acel moment propriul tău serviciu de informații îți este inamic.
Din nefericire, faptul că domnul Traian Băsescu a decis, pentru a lua un mandat în plus, să deschidă larg ușile serviciului de informații ofițerilor americani a făcut ca aceste servicii să nu ne mai aparțină.
Unii ofițeri de informații crezând că servesc o cauză nobilă, alții din prostie, alții din arivism s-au lăsat recrutați. Astăzi, SRI nu mai aparține românilor, ci americanilor. Fenomenul ăsta nu s-a întâmplat doar în România, ci în majoritatea statelor ocupate de americani. Pe banii noștri, noi plătim și alții folosesc.
Va dura mult timp să recrutăm aceste servicii de ofițerii recrutați de CIA sau FBI”.

Vântu a mai declarat că „serviciile controlează întreaga țară”.
„SRI controlează, la ora actuală, toată societatea românească, în numele poporului frate, american”.

Sursa: anonimus

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.