Spania și Germania pot merge, în tandem, în optimi la Cupa Mondială

Spania și Germania pot merge, în tandem, în optimi la Cupa Mondială

0 212

După rușinosul eșec cu Japonia, Germania păstrează şanse la calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022, în urma remizei cu Spania, 1-1. Spania a condus cu 1-0 dar nemții au avut un final excelent și au marcat golul unui egal foarte important. Au marcat Morata, pentru Spania, respectiv, Fullkrug. Nemţii sunt obligaţi să bată în ultimul meci din grupă Costa Rica, dar mai au nevoie și de ajutorul Spaniei, pentru a merge mai departe.
Mai exact, Germania trebuie să învingă Costa Rica, iar Spania să învingă Japonia. Ar fi cel mai bun scenariu pentru selecţionata lui Hansi Flick, iar calificarea în optimile de finală ar veni de pe locul 2.
Germania ar obţine calificarea, cu o victorie cu Costa Rica, şi dacă Spania ar termina la egalitate cu Japonia. În acest scenariu, nemţii ar trebui să câştige meciul la o diferenţă de 1 gol, dar remiza din celălalt meci să fie 0-0. La o remiză 1-1 între Spania şi Japonia, Germania ar trebui să câştige la 2 goluri diferenţă. Calcule diverse dar parcă ar fi rușinos dacă nemții ar pleca acasă…

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.