Simona Halep, învinsă în semifinale la Stuttgart

Simona Halep, învinsă în semifinale la Stuttgart

0 544

Meciul Simona Halep – Caroline Wozniacki a fost unul dintre cele mai tehnice şi spectaculoase partide, văzute în ultima vreme. A fost una din semifinalele turneului de la Stuttgart, dar care putea, la fel de bine să fie finala. Faze şi game-uri lungi, dinamice, care au ţinut atenţia încordată, schimbzuri atractive de mingi, cu suspans şi imprevizibil, toate au contribuit la desfăşurarea unui meci de calitate, între două din cele mai bune jucătoare ale momentului. Jucătoarea daneză a luptat exemplar, s-a apărat impecabil, la încercările Simonei de a schimba direcţiile şi ritmul, a alergat mult, la fel ca şi Simona, de altfel şi a reuşit să se impună, cu 7-5, 5-7, 6-2.
„A fost un meci foarte bun pentru începutul sezonului pe zgură. Mă aşteptam să joace foarte bine (Caroline Wozniacki), dar azi a jucat incredibil. A scos tot şi a fost solidă şi mai puternică decât mine. Am simţit oboseala pe finalul meciului şi am greşit nişte mingi uşoare. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren. Am avut multe şanse să iau conducerea meciului, dar ea a jucat bine în momentele importante. O să discut şi cu antrenorul şi voi vedea ce nu a fost bine. Sunt sigură că pot progresa mai mult la ce nu am făcut bine azi. Nu îmi place să renunţ. Am făcut o dată asta în acest an, în Australia, şi am promis că nu o voi mai face. Nu lucrez cu niciun psiholog sau ceva de genul acesta. Am încredere în mine în forţa mea şi, de la meci la meci, progresez mental şi mă simt puternică pe ce pot să fac”, a spus Halep pentru Digi Sport.
Halep rămâne totuşi cu satisfacţia disputării semifinalei, dar şi cu bucuria revenirii, de luni, pe locul doi al ierariei WTA.
Caroline Wozniacki va diputa finala în compania jucătoarei germane Angelique Kerber, locul 14 WTA
Foto : Cancan

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.