Simona a fost învinsă în semifinale, la Miami

Simona a fost învinsă în semifinale, la Miami

0 642
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului ,,Miami Open”. Halep a fost învinsă noaptea trecută, cu 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei. Meciul a durat două ore şi opt minute, iar Williams, de şapte ori campionă la Miami Open şi câştigătoarea ultimelor două ediţii, a obţinut a cincea victorie, din şase partide jucate cu Halep.
Meciul a fost de bun nivel, Halep a făcut tot posibilul să se ridice la nivelul partenerei sale de întrecere. În setul decisive, jucătoarea noastră a recuperate, de la 2-5, însă nu a mai avut forţa să se impună, astfel că Serena şi-atrecut în cont o nouă calificare, într-o finală a unui turneu de o asemenea anvergură.
Prezenţa în penultimul act este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.
Halep îşi consolidează locul 3 WTA după acest turneu. Ea se va apropia de la 1.089 de puncte la 319 puncte de rusoiaca Maria Şarapova, clasată pe locul 2 şi eliminată în manşa secundă a competiţiei din Florida.
Elocvente, pentru desfăşurarea partidei, sunt cuvinetele Serenei la finalul pardiei : ,,Sunt destul de obosită şi am facut foarte multe erori neforţate. Cred că va trebui să ma relaxez mai mult, pentru a câştiga titlul. Simona  joaca foarte bine si n-o voi subestima niciodata”
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.