Si conservatorii au dizidentii lor

Si conservatorii au dizidentii lor

0 191

Dupa ce a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva lui Daniel Morar, procurorul general al DNA, sub acuzatia de abuz pentru faptul ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa pentru spalare de bani, fara sa aiba o baza legala, liderul conservator Dan Voiculescu a trecut la atacuri la adresa unor membri din partid, nenominalizati, membri care ar incerca sa destabilizeze partidul.


Impotriva acestora, Voiculescu a anuntat masuri dure si chiar excluderea lor. El a precizat ca va lua primele masuri in viitoarea sedinta a Biroului Politic al partidului. Voiculescu nu a dorit sa nominalizeze vreo astfel de persoana, dar a precizat ca „i-a identificat deja pe cei care destablizeaza PC”. „Din pacate, i-am identificat si probabil ca, in doua-trei saptamani, vor parasi partidul. Nu acceptam astfel de oameni in PC”, a subliniat Voiculescu.


Potrivit unui cotidian central, „un grup din PC pregateste debarcarea lui Dan Voiculescu”, reprosandu-i acestuia decizia iesirii de la guvernare si primirea in PC a fostului senator PSD Rodica Stanoiu. Cotidianul sustine ca rabdarea membrilor de partid a cedat recent, cand Dan Voiculescu a anuntat ca PC va vota impotriva guvernului PNL-UDMR. Intre cei preferati de „dizidentii din PC’ pentru preluarea sefiei partidului si care ar avea sustinerea a aproximativ zece filiale judetene si a zece parlamentari, este Mircea Chelaru, sustine cotidianul central.


?


Maria Calugaru


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.