Sezonul de schi se prelungeste in Poiana Brasov

Sezonul de schi se prelungeste in Poiana Brasov

0 542
Zapada cazuta din abundenta in aceasta iarna in statiune a facut ca incasarile la buget sa depaseasca asteptarile Primariei. Consilierii au decis sa prelungeasca si in luna aprilie conventia de colaborare cu firma care detine instalatiile de cablu din Poiana. In aceste conditii, turistii vor putea schia in continuare in conditii optime.
Vremea propice pentru sporturile de iarna de la sfarstul anului trecut si inceputul lui 2014 a facut ca incasarile estimate de Primarie din transportul pe cablu sa fie depasite inca din luna februarie. In aceste conditii, banii intrati in contul municipalitatii au putut fi directionati spre rectificari pozitive de buget. Cum conditiile din Poiana permit ca turistii sa schieze si in luna aprilie, municipalitatea a decis sa prelungeasca si pentru aceasta luna conventia de colaborare cu firma care detine instalatii de transport pe cablu din statiune.
Primarul George Scripcaru a si explicat in plenul CL de ieri ca incasarile foarte bune din acest an au permis rectificarea pozitiva de buget, dupa ce sumele preconizate la inceputul anului pentru capitolul de venituri din aceasta sursa au fost depasite cu mult.
Primarul spune ca municipalitatea nu ia in calcul in acest moment preluarea instalatiilor de transport pe cablu din Poiana. Pentru Primarie, prioritara ar fi extinderea retelei de transport pentru ca iubitorii de schi sa poata accede mult mai usor la toate partiile.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.