Sefii competenti ai serviciilor deconcetrate vor fi pastrati in functie

Sefii competenti ai serviciilor deconcetrate vor fi pastrati in functie

0 230

Presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, ii linisteste intr-o oarecare masura pe democrati, spunand ca acestia nu vor fi „debarcati” de la sefia serviciilor deconcentrate pe motive politice. Singurul criteriu pe baza caruia se vor face schimbari la varful serviciilor va fi de competenta, asigura Cancescu, la fel cum s-a facut in 2005 cand multi sefi ai acestor servicii au ramas in functie tocmai pentru activitatea pe care au intreprins-o pana atunci. De altfel, PNL Brasov a si facut niste evaluari privind activitatea propriilor membrilor, iar daca se va dovedi ca sunt persoane care nu isi fac treaba cum se cuvine acolo unde sunt, vor fi schimbate, mai spune presedintele liberalilor brasoveni.


In ceea ce-l priveste pe prefectul Aurelian Danu, Cancescu a precizat ca, deocamdata acesta va fi pastrat in functie, pentru ca actuala legislatie nu permite schimbarea acestuia. De asemenea, presedintele CJ si-a exprimat dorinta de a-i mentine in posturile actuale pe vicepresedintii CJ, Marian Rasaliu si Vasile Butaru, declarandu-se multumit de activitatea acestora.


Pe de alta parte, Cancescu i-a criticat pe democrati pentru lipsa de initiative in ceea ce priveste CET-ul, amintindu-le ca cele cele cateva sute de miliarde care li s-au dat de la Guvern pentru Centrala de Termoficare au fost folosite doar pentru plata datoriilor, fara a se face proiecte de reabilitare a sistemului de termoficare, chiar daca se stie ca, in forma actuala, CET-ul va fi inchis pana in 2010 pentru ca este o societatea poluanta.


?


Insa, pesedistii nu se lasa asa usor. Presedintele filialei Brasov a PSD, deputatul Constantin Nita, recomanda filialei PNL sa-i schimbe pe toti sefii serviciilor deconcentrate de la nivelul judetului, indiferent daca sunt de la PNL sau de la PD. „Sa schimbe tot si sa se organizeze concurs. Asa cum i-a dat afara pe cei de la PSD in 2005 asa trebuie sa plece si ei. Vom face presiuni foarte mari si pentru plecarea prefectului pentru ca nu avem incredere in onestitatea lui. Este partinic si nu poate sa se ridice deasupra activitatii partidului”, a subliniat Nita.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.