SEBASTIAN GHITA SI MARCEL OPRIS, DENUNTATI DE SEDEZI LA OFICUL EUROPEAN ANTIFRAUDA!

SEBASTIAN GHITA SI MARCEL OPRIS, DENUNTATI DE SEDEZI LA OFICUL EUROPEAN ANTIFRAUDA!

0 2583

„Parteneriatul’ de afaceri Marcel OprişSebastian GhiţăD. Nicolau a provocat indignarea unei companii din Suedia care a făcut o plângere la Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă al UE, anunţă hotnews.
„Furnizorul suedez de solutii IT Carmenta CoordCom a sesizat Oficiul european de lupta anti-frauda (OLAF), sustinand ca exista indicii privind o posibila frauda intr-o licitatie demarata in prezent de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
E vorba de modernizarea infrastructurii hardware si software a sistemului unic pentru apeluri de urgenta 112 in Bucuresti si Ilfov, contract cu o valoare estimata de 12,67 milioane lei (inclusiv TVA), finantat din fonduri UE, a declarat Hans Djurfeldt, presedinte si CEO al companiei. Acesta sustine ca singurul consortiu care a licitat, format din  S&T, Teamnet si Quality Business Solutions, nu ar avea capacitatile si drepturile de proprietate intelectuala asupra unei solutii prezente in multe parti din sistemul 112. In replica, Teamnet sustine ca oferta depusa pentru modernizarea 112 prevede livrarea unor noi solutii care completeaza sistemele existente si ca in fata unor astfel de acuzatii din partea competitorilor va apela la toate mijloacele legale necesare pentru a-si apara imaginea.SEBASTIAN GHITA SI MARCEL OPRIS
STS nu a comentat acuzatiile  dar datele din SEAP arata, intr-adevar, ca la aceasta licitatie a fost depusa o singura oferta de catre consortiul format din: S&T Romania, Teamnet International (fosta firma a deputatului PSD Sebastian Ghita) si Quality Business Solutions”Si era totusi vorba de 12,7 milioane lei!
Cele două companii, Teamnet Internaţional şi Quality Business Solutions sunt abonate la contractele cu STS-ul condus de Marcel Opriş, separat sau în parteneriat. Teamnet face parte din imperiul de firme al lui Sebastian Ghiţă, iar Quality Business Solutions este compania lui Dumitru Octavian Nicolau, prietenul personal al lui Marcel Opriş. Soţia lui Nicolau, Adriana Nicolau, a deţinut firma 2KTelekom, pe care a cedat-o în urmă cu câţiva ani… familiei Ghiţă. Firma este implicată acum în dosarul de corupţie în care sunt anchetaţi cumnatul premierului Ponta şi Sebastian Ghiţă. Soţia lui Marcel Opriş a fost angajată la una dintre firmele lui Dumitru Octavian Nicolau.
Ce sa vezi, potriveala dracului, vazuta taman din Suedia, nu si de pe cheiul Dambovitei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.