Seara Bihoreana la Parlamentul European

Seara Bihoreana la Parlamentul European

0 263


Europarlamentarul Alexandru Athanasiu, membru al Grupului Socialist a organizat miercuri, ?la Parlamentul European, ?o “Seara Bihoreana”.


In cadrul Serii Bihorene, folosita drept prilej pentru prezentarea oportunitatilor de afaceri si turistice in judetul Bihor, au fost prezentate mancaruri si bauturi traditionale, pe un fundal folcloric specific regiunii.


„Aceasta seara din cadrul Parlamentului European se doreste a fi o invitatie la descoperirea “Portii Occidentale a Romaniei” si are menirea de a prezenta doar o mica parte din ceea ce inseamna judetul Bihor”, a declarat in deschiderea evenimentului Alexandru Athanasiu.


Eurodeputatul a subliniat importanta pe care o are promovarea in plan european a unei regiuni cu multiple oportunitati turistice si de afaceri, care, fructificate, pot duce la un trai mai bun pentru bihoreni.


La “Seara Bihoreana” au participat peste 100 de invitati: parlamentari europeni, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bruxelles, romani si alti europeni care lucreaza in institutiile UE.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.