Se rupe pisica?

Se rupe pisica?

0 244

Cam in acest sens s-a exprimat ieri Liviu Dragnea, om cu functie importanta in cadrul PSD: „Daca nu reusim sa ne intelegem, rupem pisica!”
De fapt, cel putin intentia nu ar fi noua. Si ar fi o urmare naturala a faptului ca pisica aceasta a coalitiei de la guvernare a inceput sa aiba tafna, sa-si lase murdaria prin mijlocul casei si sa miaune aiurea pe doua voci.
„Am ajuns la situaþia ba tu, ba eu, ba ma-ta. Nu mai stie nimeni cine a inceput. O sa propun in Coalitie: ori reusim sa gasim cai prin care sa nu ne mai certam, sa ne intelegem ca sa facem ceva in tara asta, ori sa rupem pisica, pentru ca Romania nu mai poate fi guvernata in stilul asta”, a declarat Liviu Dragnea.
Amenintarea lui Liviu Dragnea vine dupa ce PD-L a expediat vineri catre presa o epistola otravita la adresa PSD. Social-democratii au fost creionati ca inconsecventi, iresponsabili, populisti si demagogi. Mai mult, PD-L spune ca multi dintre liderii PSD nu stiu nici macar ce contine programul de guvernare. Epistola cu sigla democrat-liberala s-a nascut insa tot ca o reactie. La o alta scrisoare, fireste, in care PSD ii ataca pe ministrii PD-L, dar si pe Traian Basescu.
Nu ii admir pe social-democrati, au si ei vesta cu destule pete, reale sau inchipuite. Dar trebuie sa le dau dreptate, caci pedelistii dovedesc intr-adevar si incepand de la capul pestelui, cel care se impute primul, inconsecventa, incapacitate, iresponsabilitate, demagogie si populism. Privind la activitatea ministerelor conduse de ei – si nu sunt cele mai de neglijat – le poti asemui activitatea cu cea a unui dulgher care bate cuie strambe in scanduri puse aiurea, trebuind intr-una sa o ia de la capat, facand insa pe priceputii in timp ce fluiera doine de drag si frunza verde. Caci nimic concret nu s-a vazut pana acuma, iar asa-zisul program de guvernare al pedelistilor are mai multe gauri decat cea mai proasta sosea din Romania. Iar punga deschisa larg in favoarea unor domeniineimportante pe moment si care se pot aranja si mai ieftin, ba chiar mult mai ieftin si cu efect, poate da mult de gandit asupra corectitudinii gandirii pedeliste.
Oricum, pisica a ajuns la mijloc, si peste cel mult o luna o sa vedem cele doua componente ale coalitiei tragand de ea. Ramane de vazut cine va lua capul si cine coada.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.