Se pare ca DRAGNEA isi dorea „imagine”. Acum o are…

Se pare ca DRAGNEA isi dorea „imagine”. Acum o are…

0 716
Preşedintele PSD Liviu Dragnea spunea că a şters primele 30.000 de comentarii negative ale internauţilor referitoare la legea defăimării pentru că nu avea timp să răspundă fiecăruia în parte şi erau mai importante precizările pe aceeaşi temă Ce şanse are PNL să modifice legea electorală după ce a dat Guvernul în… „Mi-era foarte greu să răspund la primele 3000 de comentarii pe ora, Mai important e să prezint eu care e realitatea“, a motivat Liviu Dragnea, pentru Pro… ZibenTV.
Nemulţumiţi de legea defăimării sociale promovată de Liviu Dragnea, care ar reduce din libertatea de exprimare a… oaminilor, inclusiv în spaţiul online, internauţii au pornit un potop de critici, ironii, şi de jigniri la adresa şefului PSD. Mulţi i-au cerut demisia, alţii l-au măscărit în fel şi chip pe Liviu pentru promovarea legii „demnităţii umane şi a toleranţei“, aşa cum a fost denumită de iniţiator. În doar câteva ore, pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea s-au strâns peste 30.000 de comentarii, cele mai multe negative.Valeriu Zgonea ds
Intre cele pozitive ,au fost,firesc, cele ale prietenului Victor si mai ales cele de la  Zgonea, zis Zeroni! Singurul care a surprins negativ a fost din partea candidatei la Primaria Capitalei, care ar fi zis-o ca inca o „Lege d-asta si …Busoi de la Liberali e  peste mine. Adica, vreau sa zic: deasupra mea! Desigur, doar electoral”…
A doua zi, toate mesajele în care era criticat Liviu Dragnea au fost, in fine, şterse, ceea ce i-a iritat şi mai mult pe internauţi, care au luat cu asalt pagina de Facebook a liderului PSD. Dar intre timp, Administratorii paginii oficiale a lui Liviu Dragnea s-au organiat perfect si au şters, în timp real, toate comentariile negative care apăreau în dedesubtul postării şefului PSD referitoare la Legea defăimării sociale,cum ar fi si porecla „Panseluţă ofensată“
În paralel cu ofensiva începută pe Facebook, internauţii au modificat şi paginile de Wikipedia a lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a fost prezentat la mişto drept „Liviu Mustaţă Nicolae Dragnea“, „plângăciosul ofensat“, pe pagina din limba englează, sau „panseluţă ofensată“, pe cea în limba română. În plus, i-au făcut o caracterizare legată de orientarea sexuală care ar intra sub incidenţa Legii defăimării sociale, mult criticată şi de societatea civilă pe motiv că ar îngrădi din libertatea de exprimare.
Liviu Dragnea la Congres oct 2015Ulterior, Liviu Dragnea a revenit cu precizări legate de nevoia de a adopta o Lege a toleranţei, care nu anulează alte legi în vigoare, ci vine în completarea acestora, însă argumentele şefului PSD nu i-au convins pe internauţi. Singurul care il sustine neconitionat ramane Alexandru Florian, zis Holocautzi, care zice ca vine in continuarea fireasca a Legii sale!
Mesaje dure au continuat să curgă pe pagina de Facebook a şefului PSD… intitulata „Liber la criticat politicieni“ Ulterior, Liviu Dragnea a revenit cu mai multe precizări pe pagina sa  referitoare la legea defăimării. „Noua lege a toleranţei vine în completarea ordonanţei privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare. Ea nu anulează această lege şi nici nu supra-reglementează domeniul drepturilor. Ordonanţa, pe care – repet – noua lege nu o anulează, garantează dreptul la libertatea de gândire, conştiinţă şi religie, precum şi dreptul la opinie şi exprimare… in familie!”
Articolul 2, alineatul 8 stipulează că prevederile ordonanţei (care au efect şi asupra celorlalte reglementări având acelaşi obiect) nu pot fi interpretate în sensul restrângerii dreptului la liberă exprimare, opinie şi la informaţie. Deci, „liber la criticat politicieni şi oameni de afaceri!,dar intr-un cadru organizat,” a spus Dragnea.
(Citeste mai mult in cotidianul care apare in fiecare zi: „Defaimarea„)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.