Sase tabere scolare la Predeal

Sase tabere scolare la Predeal

0 615

I.R. & E.B.


Pe teritoriul orasului-statiune Predeal functioneaza sase tabere scolare, aflate in subordinea Administratiei Taberelor Scolare Brasov. Despre situatia taberelor scolare din judetul Brasov vom reveni cu amanunte interesante, tinand cont ca unele dintre ele nu au angajat nici macar paznic si au fost lasate in paragina. Cu toate acestea, multi parinti din tara se inghesuie sa-si trimita copiii la munte in aceste tabere, atat pe timp de vara (pentru aerul curat), cat si pe timp de iarna, pentru zapada, schi sau sanius. Deocamdata, vom prezenta taberele care functioneaza pe teritoriul orasului-statiune Predeal.


?


Tabara Predeal


Tabara Predeal are o capacitate 200 locuri in vile si cabane si are perioada de functionare tot timpul anului. Specificul acestei tabere este de recuperare a sistemului nervos si pentru practicarea sporturilor montane.


?


Tabara Timisul de Sus


Tabara Timisul de Sus are o capacitate de 275 de locuri in vile. Si aceasta tabara are functionare permanenta. Este cautata de parinti pentru copiii care sufera de afectiuni ale cailor respiratorii, pentru recuperarea sistemului nervos si pentru practicarea sporturilor montane.


?


Tabara Timisul de Sus, Colonia 2


Tabara Timisul de Sus, Colonia 2 este prevazuta cu o capacitate de 100 de locuri in pavilioane. Perioada de functionare este sezoniera. Specific: sporturi montane, drumetii.


?


Tabara Timisul de Jos


Tabara Timisul de Jos are o capacitate de 200 de locuri in vile si cabane, iar perioada de functionare este permanenta. Specificul taberei: informatica, limbi straine, matematica, arte plastice, jocuri sportive, cantonamente.


?


Tabara Tamina


Tabara Tamina este cunoscuta pentru multiplele posibilitati de recuperare si recreere pentru copii. Are o capacitate de 120 locuri in vile si cabane, iar perioada de functionare este tot timpul anului. Specific: recuperare sistem nervos, sporturi montane, odihna, arte plastice.


?


Tabara Dambul Morii


Tabara Dambul Morii are o capacitate de 180 locuri, in camere cu 4-6 paturi. Perioada de functionare este permanenta. Specific: odihna, drumetii, sporturi montane.


Ileana R. & Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.