Sală Polivalentă a Braşovului e finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi...

Sală Polivalentă a Braşovului e finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

0 43

După cum se vede lucrările la viitoarea Sală Polivalentă a Braşovului avansează. Conform ultimei evaluări lucrările sunt realizate în proporţie de 30% şi sunt programate să se încheie în toamna anului viitor, a declarat, duminică, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, care a efectuat o vizită pe şantier.
Astăzi am efectuat o vizită de lucru pe şantierul Sălii Polivalente din municipiul Braşov, un proiect esenţial în cadrul strategiei de dezvoltare a zonei metropolitane şi de promovare a sportului şi culturii. (…)
Proiectul, care va dispune de 11.233 de locuri, va servi drept punct central pentru evenimentele culturale şi sportive, consolidând astfel poziţia Braşovului ca municipiu al marilor proiecte. (…)
Sala Polivalentă nu este doar un proiect municipal, ci un element cheie într-o strategie mai amplă, destinată întregii zone metropolitane. Aceasta va reflecta dinamismul şi inovaţia care caracterizează Braşovul, municipiul marilor proiecte”, a declarat ministrul Adrian Veştea, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Investiţia în acest proiect este de 356.735.894,75 lei, inclusiv TVA, şi este asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), prin Compania Naţională de Investiţii, a menţionat Veştea.
Vă reamintim că anul trecut, în ianuarie, s-au demarat lucrările la proiectul de execuție pentru „Polivalenta” din Brașov ce va avea o capacitate de 10.075 de locuri.
(V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.