România intr-o analiza statistică europeană, de la biserici pana la …WC in...

România intr-o analiza statistică europeană, de la biserici pana la …WC in curte!

1 660

1. Cea mai bisericoasă tară din Uniunea Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor).

2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45% dintre români n-au WC in casă, fată de 2% in Europa).

3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar işi petrec timpul liber in mall-uri si hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri si hypermarket-uri, in ciuda crizei.

4. România este tara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care işi tine poporul complet dezarmat (motivând prin siguranta populatiei), dar este tara cu cea mai mare coruptie din Europa – 40% (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fură ).

5. România este printre putinele tări care interzic complet prostitutia (pe motive de moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.

6. România este tara cu cel mai mic somaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura tară unde 50% din familii declară că nu au niciun membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.

7. România este printre tările cu cei mai multi absolventi de universitate din lume, dar este tara cu doar 2 SPAGA H ROuniversitati in top 1000: Universitatea din București ocupă locul 986 și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, locul 987, conform clasamentului realizat de Center for World University Rankings în 2015.

 8. România este tara unde scoala este sustinuta pană la sfârşitul liceului (în sensul că liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeti (30%), iar 42% dintre români cred ca Soarele se invarteşte in jurul Pământului.

9. România este tara cu cel mai mare procent de insatisfactie la adresa clasei politice; românii se plâng in mod constant de coruptia si incompetenta politicienilor lor. Dar este singura tară unde nu a avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la actiuni anti-coruptie este minima.

10. România este tara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este tara cu cel mai mare procent de bani europeni furati (din putinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructura.

 

COMENTARII

 1. CINE VREA SA-SI BATA JOC DE ROMANIA, SCRIE ASTFEL DE CHESTII FANTASMAGORICE!
  De unde aceasta „statistica” penibila cu bisericile,cand
  in 1989 chiar aveam cele mai putine biserici nou construite din Europa ?
  Ati fost prin Macedonia,Bulgaria, Albania,Turcia(n mediul rural!) sa vedeti acolo WC-uri in curte!?
  Iata si un sondaj recent din Stern: 52% dintre militarii din Bundeswer sunt siguri ca Goethe este fotbalist ,
  iar Beethoven cantaret de muzica rok!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.