România va rămâne doar un punct geografic!

România va rămâne doar un punct geografic!

1 150

Oriunde mergem suntem venetici, iar copiii noștri nu vor mai fi români. Istoria e o minciună. Istoria o construiesc, după cum vor, iar tu înveți minciunile preparate de alții și de guvernele din umbră. Și unde vor ei să ne îndrepte atenția și pașii. Multe n-au existat așa cum povestesc ei. Omul nu a fost niciodată primitiv. El este acum pentru că scara valorilor a fost răsturnată, iar el a devenit o fiară cu chip uman.
Omul când nu mai poate fi stăpânit, sperie elita care distruge totul. Povestea se face concentrat pentru 200-300 de ani. și pentru a reduce mai repede numărul oamenilor, populația. Adevărul nu este relativ, nici ascuns sau împărțit doar câtorva. Adevărul este sub nasul tuturor.
Alții însă au resetat valorile, elitele, până și memoria oamenilor. Și ne facem că nu ne facem urmând sloganul „Haideți să haidem”. Nu știu ce blestem apasă neamul acesta ca să lovim în cei mai buni fii născuți de mamele noastre credincioase, unele creștine de suprafață.
Știu, avem un stat eșuat condus prin dezmăț și care încearcă să se redreseze prin teroare. Comducătorii sunt niște neterminați.
România trebuie să-și șteargă orice imagine a trecutului său. Acum suntem în căruța neomarxistă, mâine cine știe. Pentru că suntem bolnavi de cultul pomenii.
Pentru cei care nu mă cred am o recomandare turistică: duceți-vă dracului. Numai o Nouă Geneză ne va scăpa de schismele aduse de prima Geneză.
Evadarea din civilizația iudeo-creștină are nevoie de direcții și forme.
Rănile în care trăiește omenirea sunt semnalate și în Biblie. Acum ne confruntăm cu Generația Zombi. Dacă nu înțelegi te doare părul din nas și stai dracului parcat. Sau toarnă-ți peste față acid hialuronic.
Lătratul la stele e permis. Compatrioții mei au colțurile gurii agățate de urechi pentru că suntem o societate care nu mai are atitudine.
Trăim într-o minciună perpetuă de la viața noastră de azi și până la istoria lumii și țării noastre. Un fel de Ciucalete bese-n cizme. Fie fiecare răsplătit după munca și cugetul său.
Oameni ca mine spun ce gândesc, nu încalcă standarde cum ne acuză unii, din care mulți trăiesc din bișnița comerțului. În trecut nu se preda gustul publicității.
Aveam dreptul să credem. Ceea ce Karl Popper și așternuse pe hărtie: tipul ideal al societății este o democrație în care hotărârile politice, doar rațional, pot fi luate în urma unor discuții argumentate. Și nu a afirmat asta o personulitate.
Acum nu mai avem nici un respect pentru valori. Chiar pentru cei de dincolo de granițe care cândva știau că România contează. Sunt și mici întâmplări benevole.
Am citit recent o știre despre un parteneriat dintre TAROM și CEC. Două companii românești se unesc în lupta pentru supraviețuire. E frumos, e poetic, dar și infim. Cum vina de se leagă, nu-mi explic. Auzisem asta de la ruda noastră, Eminescu. Momentan mă macină toate gândurile negre.
Așa cum creatorul digital umflă orice femeie pe FB. Îndemnul la stat degeaba e în firea “credincioșilor”.
În România votul se face la Bruxelles și Washington, în timp ce noi începem iar să purtăm măști. Avem în turmă doar entuziaști și naivi. Bivolii din curtea președintelui parcă joacă lapte gros. Un fel de muci în fasole.
Majoritatea au IQ mai mic decât numărul la pantofi. Avem nevoie să ne apărăm căci fără libertate aici pe Pământ viața nu are sens.

Autor: Pompiliu Comșa
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.