Romania – Land of Choice debuteaza la Eurosport

Romania – Land of Choice debuteaza la Eurosport

0 234

Campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, Romania – Land Of Choice, a fost lansat pe 1 august, informeaza site-ul Ministerului Turismului. Primul clip a fost difuzat de Eurosport la ora 21:30 avand ca protagonisti pe Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.
Simultan, pentru a marca debutul campaniei, acelasi clip va rula pe cea mai mare fatada media din Europa, Cocor Media Channel din Bucuresti, fiind preluat in direct de pe canalul Eurosport. Spotul va continua sa fie difuzat pe suportul de la Cocor si pe parcursul saptamanii viitoare.
Clipurile de promovare din cadrul campaniei Romania – Land Of Choice vor fi difuzate in perioada august-decembrie 2009 si pe postul CNN.
Obiectivele acestei campanii sunt cresterea notorietatii internationale a Romaniei ca destinatie turistica, sporirea interesului publicului international fata de Romania ca destinatie turistica si cresterea numarului de turisti straini din Romania.
Alegerea celor doua canale de televiziune s-a realizat „dupa criteriul cel mai mare rating. Iar studierea rating-ului s-a facut de Institutul International EMMS (European Media & Marketing Survey), singurul institut recunoscut in toate tarile europene”, a declarat Ministrul Turismului, Elena Udrea, in cadrul unei discutii online organizate de HotNews.ro.
De asemenea, spotul va putea fi accesat pe pagina electronica a ministerului, www.turism.gov.ro, la sectiunea Comunicare/Video si pe www.youtube.com.

Pe 1 mai, tot in cadrul campaniei, a fost lansat un imn turistic al tarii noastre, intitulat Romania – The Land Of Choice, piesa fiind compusa de Marius Moga si interpretata in limba engleza.
Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi apar si in spoturile video realizate in cadrul campaniei Romania in Miscare, organizata de Ministerul Tineretului si Sportului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.