Reguli stricte de circulație cu mijloacele de transport în comun, începând de...

Reguli stricte de circulație cu mijloacele de transport în comun, începând de vineri

0 86

RATBV S.A. își continuă demersurile pentru asigurarea unui serviciu de transport public de calatori în condiții de siguranță pentru călători și personalul propriu, în condițiile actuale generate de pericolul infectării cu Covid 19. Astfel, începând de vineri, 15 mai 2020, în contextul măririi semnificative a numărului de mijloace de transport puse în circulație, accesul în autobuzele și troleibuzele RATBV S.A. se face exclusiv pe ușa a 2-a, iar coborarea pe ușile 3 și 4.
În perioada imediat următoare, pe uşile tuturor autobuzelor şi troleibuzelor vor fi amplasate marcaje uşor vizibile, de culoare verde sau roşie, care să indice traseul de urcare şi coborâre. Măsura a fost luată în contextul în care, de vineri, România nu mai este în stare de urgență, dar este nevoie în continuare de reguli speciale pentru siguranța tuturor.

De asemenea, conducerea RFAT face apel către călători ca, pentru siguranţa lor şi a celor din apropierea lor, să respecte normele de distanţare socială, să poarte mască şi să menţină o distanţă de 1,5 metri faţă de toate persoanele din jur pe timpul călătoriei.

,,RATBV S.A. mulțumește tuturor călătorilor pentru înțelegerea arătată și îi roagă să respecte noua regulă de acces în mijloacele de transport. De asemenea, facem un apel către călători ca, pentru siguranța lor și a celor din apropierea lor, să respecte normele de disțanțare socială și să mențină o distanță de 1,5 metri față de toate persoanele din jur, pe timpul călătoriei. In perioada următoare, RATBV S.A. își va adapta procedurile de lucru, funcție și de viitoarele decizii ce vor fi luate de autoritățile competente!, a declarat Silviu Ștefan, purtatorul de cuvânt al RATBV S.A.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.