Reguli de aur după care ar fi minunat să te ghidezi în...

Reguli de aur după care ar fi minunat să te ghidezi în viață

0 200

1. Să vezi pe Dumnezeu în orice mișcă, să-l auzi pe Dumnezeu în orice sunet, să-l simți pe Dumnezeu în orice atingi, căci Dumnezeu există în toate formele existente și non-existente.
2. Să iubești Universul și tot ce ține de el pentru că toți suntem UNUL și suntem conectați.
3. Realitatea fiecăruia este așa cum și-o creează fiecare. Toate momentele și experiențele deja există, însă pentru a le manifesta trebuie să vibrăm corespunzător. Gândurile și emoțiile formează vibrația. Starea de a fi face ca aceasta să vină în realitatea ta.
4. Suntem ființe spirituale, nu corp fizic, nici minte. Suntem ființe Divine care au venit pe pământ pentru a experimenta cine sunt cu adevărat.
5. Suntem IUBIRE fiecare dintre noi, trebuie doar să conștientizăm asta ca să o experimentăm.
6. Nu există bine sau rău, corect sau greșit, există doar ce există și trebuie să acceptăm asta, mai ales la nivel colectiv. Pentru viața noastră avem puterea de a alege ce dorim să experimentăm. Pentru ceilalți avem puterea de a accepta toate realitățile pe care ei le creează.
7. Fiecare ființă este liberă și are un liber arbitru. Nu încălca liberul arbitru al nimănui. Fiecare pe drumul lui. Pe cine poți ajuta, fă-o cu plăcere și implicare. Pe cine nu, e liber să aleagă orice altă variantă.
8. Îți trăiești viața făcând alegeri inspirate de iubire, fericire, bucurie, fără a avea așteptări din exterior. Lasă viața să te surprindă. Tot ce vine în viața ta este pentru binele tău suprem.
9. Trăiește în prezent și bucură-te de orice moment care apare în cale, orice răsărit de soare, orice adiere de vânt, fie că mănânci, stai în natură, stai cu prietenii tăi sau stai pe rețelele de socializare. Orice moment trăiește-l la maxim!
10. Orice îți dorești deja există în interiorul tău. Ascultă-ți sufletul și intuiția și de acum înainte tot ce faci să fie în acord cu el.
11. Meditează, spune afirmații, rugăciuni, dezvoltă-te și descoperă-te. Iubește-ți sinele și comportă-te așa cum știi că deja ești.
12. Iartă pe toată lumea și pe oricine, inclusiv pe tine însuți. Zi de zi iartă și binecuvântează pe cei din jur.
13. Bucură-te de succesul altora ca de al tău propriu, toți suntem UNUL, conectați, deci succesul altuia este și succesul tău.
14. Te reflecți în oglindă cu ajutorul persoanelor de lângă tine. Fiecare persoană este o oglindă de-a ta. Prin altă persoană te vezi pe tine și la fel face și el.
15. Observă viața prin prisma bucuriei, fericirii, iubirii, frumuseții. Orice apare în viața ta este bazat pe această observație.
16. Corpul tău fizic este îmbunătățit zi de zi și arată perfect exact așa cum e.
17. Alege să fii tu însuți în fiecare zi, să te conectezi cu tine, să te iubești și să te respecți. Făcând asta vei intra în lumea minunată a creației deliberate a vieții.
18. Intenționează să aduci lumină, bucurie, cunoaștere, pace și iubire fiecărei persoane pe care o întâlnești.
19. Ești o ființă nelimitată care poate fi, avea, face orice își imaginează.
20. Toate lucrurile care îți apar în cale sunt pentru că tu le-ai atras și pentru că te-ai identificat cu ele. Dacă nu îți place viața ta, schimbă direcția.

Fragment din cartea „Atingerea magică a iubirii” care poate fi comandată aici: ?https://edituramysterio.ro/…/atingerea-magica-a-iubirii/

Sursa: Invataturi Atlantida (trseSopdno61i03u17g:7l430 5a02ha lia0m0 m6h)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.