Recomandări medicale „în baza legii”!

Recomandări medicale „în baza legii”!

0 155

Da, această idioțenie aparține Colegiului Medicilor Cluj
Atât i-a dus capul pe „eroii” de la cârma medicală a județului prosper, în disperarea de a susține cu orice preț abuzul DSPJ Cluj îndreptat nominal împotriva unui contribuabil făcut țintă de o altă prestigioasă instituție, una de învățământ de data aceasta.
Din fericire, imbecilitatea s-a oprit în filtrul justiției după un an și jumătate, că nu erau destul de aglomerate instanțele, a mai fost nevoie să le asfixiem și cu tema lenjeriei intime faciale atât de dragi prietenilor noștri mai puțini la spirit.
Astfel, Colegiul Medicilor Cluj, în patru labe, cum îi șade bine, a iluminat în jur prin afirmația că o anume recomandare medicală s-a emis „în baza ordinului de ministru X” și nu „în baza ordinului de ministru Y”, care era în vigoare la data inspecției efectuate de către DSPJ Cluj.
Așadar, diagnosticele și recomandările medicale se stabilesc după capul „eroilor” de la Cluj în conformitate cu articole de lege și devin caduce odată cu modificarea bazei legale, căci, după capul „eroilor” de la Cluj, afecțiunile medicale urmăresc Monitorul Oficial și astfel se activează, respectiv dezactivează după cum intră și ies din vigoare prevederile legale.
Aș zice că acești idioți cu parafă își fac de rușine colegii de breaslă, dar venim după 3 ani de prestație în genunchi a întregului corp medical, minus excepțiile pe care le-au terfelit activ sau pasiv.
Multă sănătate domnilor și doamnelor de la Colegiul Medicilor Cluj, dacă inteligență nu le-a dat genetica – despre demnitate nici nu are sens să deschidem discuția.

Autor: Anca Radu
Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.