Rahatul Udrea iese la iveala

Rahatul Udrea iese la iveala

0 218

Se pare ca magariile marca Elena Udrea nu prea mai pot fi ascunse in traista primita in dar prin excursiile ministresei in Bucovina, pe la manastiri, pe unde degeaba s-a rugat, pentru ca Dumnezeu ar fi iertat-o daca se culca in fiecare zi cu alt barbat, dar nu o iarta pentru matrapazlacurile lovind in popor. Iar sacul cu Iar sacul cu golanii sub acoperisul Ministerului s-a umplut si s-a rupt, pentru ca este prea burdusit.
Dar iata cate ceva din borfetul iesit prin rupturile sacului.
De pilda, Elena Udrea a cheltuit 120.000 de euro pe un camion de pixuri si brichete.
Potrivit Cotidianul, in doar trei luni, lista de cumparaturi a Ministerului Turismului a suferit modificari esentiale. Astfel, la unele cumparaturi s-a renuntat; la altele a fost redus bugetul si, atentie, a fost transferat catre alte capitole, de mai mare interes. Apoi, pe la jumatatea anului, au aparut brusc capitole noi de cheltuieli, legate de publicitatea actiunilor ministerului, capitole care nu au figurat la inceputul anului si au fost inventate probabil pe bicicleta, dupa starea drumului de parcurs.
Punctul comun al majoritatii cumparaturilor facute de Ministerul Turismului il reprezinta „achizitia directa“, nerecomandata de Uniunea Europeana, care sugereaza licitatiile publice. In acest sens este interesant cum se bat pedelistii cu caramida in piept cand este vorba de achizitiile altora, fara licitatie
Astfel, dupa scandalul iscat in presa privind costul imens platit de Ministerul Turismului pentru niste perdele, in planul de achizitii a aparut o taietura in dreptul „Perdele, draperii“, langa care si-a pus semnatura chiar ministrul Elena Udrea. Oare cum vine asta? Ce-ar fi sa vorbesc cu o amica de a mea de la Pensii sa-mi modifice cuponul si sa bage de-o semnatura alaturi?
Interesant este si faptul ca la „Cheltuieli de capital”, in primul plan de achizitii erau trecuti 7.000 de euro pentru cumpararea de jaluzele verticale. In ultimul plan de achizitii au mai fost adaugati 1.000 de euro la cei 7.000 si in lista de cumparaturi a aparut modificarea „jaluzele verticale si perdele“. Asta ar inseamna ca Ministerul Turismului a renuntat la perdelele de 7.000 de euro pentru unele de doar 1.000 de euro. Cand oare au renuntat? Dupa ce le-au cumparat?

Iata si alte cheltuieli uluitoare: 121.500 de euro pentru achizitia de pixuri, brichete, umbrele, suport mouse, memorie flash; 486.000 de euro pentru „servicii de promovare prin realizarea de materiale promotionale”; 500.000 de euro pentru instalarea de indicatoare rutiere (catre unde?); 300.000 de euro pentru servicii de consultanta si reprezentare juridica; 1,6 milioane de euro pentru chiriile unor depozite sau birouri; 150.000 de euro pentru deplasãri cu avionul; 40.000 de euro pentru servicii de protocol (apa, cafea, lapte, ceai, legume, fructe) – oare ce facea cu morcovii la protocol, si-i bagau in fund, si bananele mai stiu eu unde? – 60.000 de euro pentru cartuse de toner.
Pai daca stii ca ai atatea pe chelie, taci dracului din gura. Pana si curvele de la sosea au ciocul mai mic.
Nu ma iau de madam Udrea pentru ca i-ar fi sfarcurile prea acre pentru mine. Nu am suportat insa niciodata sa fiu tras in piept de o mahalagioaica, si sper ca aceasta pipitza basesciana sa ajunga acolo unde, de fapt, ii este locul, cu tot purcoiul ei de bani.Caci la ea, oricum ai suci-o, tot prostitutie de proasta calitate este.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.