Punct de vedere Corona Brașov, legat de incidentul din Poiana Brașov, în...

Punct de vedere Corona Brașov, legat de incidentul din Poiana Brașov, în care un copil a căzut din telescaun

0 234

Urmare a interesului mass-media, referitor la incidentul din Poiana Brașov, din data de 12.01.2022, când un copil, a căzut din telescaun, Clubul Sportiv Corona Brașov dorește să aducă următoarele precizări:

Clubul Corona Brașov a luat legătura, în urma incidentului, cu părinții sportivului T.A. și s-a interesat de starea lui de sănătate. Sportivul clubului Corona Brașov se simte bine și se află în afara oricărui pericol. El va reveni la antrenamente începând de săptămâna viitoare.

„În urma discuțiilor avute cu antrenoarea Opriș Cristiana de la secția de schi și cu tatăl sportivului, am constatat că au fost îndeplinite condițiile privind siguranța sportivilor în timpul antrenamentelor de schi, în sensul că se acceptă accesul pe telescaun al copiilor cu înălțimea mai mică de 1,40m doar dacă pe același telescaun este prezent un adult însoțitor. A fost un incident neplăcut și regretabil, care ne pune în gardă privind criteriile de selecție și de acces a copiilor la secția de schi alpin din cadrul clubului” a declarat prof. Petrică Stancu, coordonator de activitate sportivă.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.