PSD face sondaje de opinie printre agricultorii si profesorii din Brasov

PSD face sondaje de opinie printre agricultorii si profesorii din Brasov

0 216


Pe langa motiunea de cenzura anuntata cu surle si trambite de catre PSD, motiune care nu mai sperie, nu mai ingrijoreaza si, cel mai grav, nu mai intereseaza pe nimeni, partidul nostru de stanga are si alt fel de activitati, de data aceasta desfasurate in provincie. Astfel, sus-pusii mai sus-numitilor s-au gandit sa ne faca o vizita si sa organizeze, in weekend-ul ce tocmai a trecut, doua reuniuni. Asadar, social – democratii s-au consultat si au hotarat sa cerceteze doua dintre domeniile de activitate «mai cu probleme?», ce se afla pe lista programului lor de guvernare.? Ca sa ne demonstreze anticipat cat de prevazatori si constiinciosi pot fi politicienii nostri, odata cu venirea toamnei, PSD s-a pus pe alcatuit, completat si rezolvat sondaje de opinie in randul agricultorilor si profesorilor.


Prima dintre reuniuni s-a desfasurat la Centrul Cultural «Reduta?», unde s-au adunat profesorii, printre participanti numarandu-se si fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, iar, cea de-a doua, la sediul filialei din oras, unde PSD a strans sefii departamentelor pentru agricultura, a caror sedinta a fost prezidata de ex-ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.


Cum era de asteptat, profesorii au inceput sa se planga de faptul ca nu se demareaza niciun fel de activitati pentru atragerea fondurilor europene, vinovati de aceasta stare de fapt fiind, mai ales, reprezentantii locali ai Agentiilor de Plati. De asemenea, au mai fost invocate gestionarea nechibzuita a bugetelor si organizarea haotica a procesului educational. Cadrele didactice prezente la reuniune nu au uitat sa mentioneze, indreptatiti fiind, si faptul ca doresc urgentarea legii salarizarii in invatamant.


Am dori ca toate aceste cereri sa fi fost notate cu aceeasi constiinciozitate pe care vor s-o afiseze social-democratii nostri si speram ca ele se vor concretiza in intiative legislative promovate in Parlament, ca sa simtim si noi ca se mai intampla ceva in «Romanica noastra?».


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.