PSD captiv in guvernarea pe care o conduce? Tulburare in PSD produsa...

PSD captiv in guvernarea pe care o conduce? Tulburare in PSD produsa de Gabriel Oprea!!

0 417

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, spune ca declaratiile recente ale liderului UNPR, Gabriel Oprea, referitoare la PSD, au produs „tulburare” in formatiune, afirmand ca acesta nu e un partid care se poate preda, sa fie „speriat” de declaratii sau „captiv in guvernarea pe care o conduce”.

Liviu Dragnea a spus, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Suceava, ca impreuna cu secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a inceput un periplu prin organizatiile din tara din dorinta presedintelui partidului, Victor Ponta, si a celorlalti reprezentanti ai conducerii de a vedea starea organizatiilor judetene, transmite Mediafax.
„Sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu este un partid care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Dragnea.
El a explicat ulterior ca interviul lui Gabriel Oprea a produs „foarte multa tulburare in PSD”.
Dragnea a spus ca el a inteles „bine” ce a spus Gabriel Oprea, cu care are o relatie foarte buna, dar ca „genul acesta de declaratii produc tulburare in partid”.
Liviu Dragnea „Nu este usor sa-i ceri unui partid ca PSD sau sa aiba impresia PSD ca e un partid care poate fi santajat. Au fost reactii foarte diferite si a fost si acesta un subiect de discutii, ca sa calmam colegii, sa le spunem ca nu sunt probleme cu UNPR si ca relatiile in coalitie sunt bune. Dar genul acesta de declaratii pot produce tot felul de neintelegeri. Din acest motiv putem spune ca nu putem fi captivi. Putem fi parteneri, dar nu putem fi captivi”, a spus Dragnea.
Va reamintim ca seful UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD „modifica pe furis” Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.
„I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. In momentul in care constatam ca se lucreaza, de exemplu, la Codul acela penal – unii, pe furis, vor sa-l modifice – sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi de pierd de parteneri”, declara Gabriel Oprea in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica trecuts la ProTV.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.