ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

1 377

Vârful de lance pentru manelizarea României, care a lucrat decenii la scăderea conștiinței colective către cel mai jos numitor comun, prin divertisment batjocoritor și umor de toaletă, astăzi normalizează pedofilia, promovând travestiți bolnavi mintal.Pro TV normalizează tulburările de comportament, în prime time. La emisiunea „Vocea României” a fost adus pe scenă un travestit.
Tudor Chirilă a salutat momentul și a criticat România: Suntem o țară intolerantă…
Emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV, a găzduit un travestit în ediția de vineri, 9 septembrie.
Un bărbat pe nume Ricardo Gabor a venit îmbrăcat în femeie și a concurat sub numele de „Rubi Diamante”.
În prezentarea în care apare pe siteul Pro TV, personajul recunoaște că are probleme de socializare, fiind excesiv de timid. „Soluția” aleasă de acesta, de a se îmbrăca în femeie, încă de pe vremea de când era adolescent, este lăudată de Pro TV.
„Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac „drag” de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. 
A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante.
Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa că este foarte mișto. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea””, apare pe siteul Pro TV.
ProTV nu este la primul derapaj. La emisiunea “Românii au talent”, au premiat un poponar, Emil Rengle, care a călărit valul de faimă acordat de ProTV, ajungând vedetă în România.

ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

Contrar a ceea ce spun useriștii, nimeni nu se naște homosexual. Mulți dintre acești homalăi ajung așa pentru că au fost molestați când erau mici. La rândul lor, ei vor molesta pe alții. Este un ciclu nesfârșit de pedofilie, pe care ProTV îl perpetuează.

Sursa: Incorect Politic & R3Media:

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.