Primul transfer al Olimpiei CSU Braşov, pentru viitorul sezon

Primul transfer al Olimpiei CSU Braşov, pentru viitorul sezon

0 362

Olimpia CSU Braşov a reuşit cel mai important transfer al verii. Căpitanul echipei din sezonul trecut, Gabriela Irimia a semnat un nou contract cu gruparea de sub Tâmpa.  Jucătoarea născută în 27 ianuarie 1990 a evoluat în această vară pentru naționala de baschet feminin a României la turneul final al Campionatului European, găzduit de România şi Ungaria. În sezonul trecut, Gabi Irimia a fost în sezonul trecut o jucătoare de bază în trupa condusă de Dan Calancea.

Gabi Irimia : „Am ales Braşovul pentru sezonul viitor. M-am simţit foarte bine la Olimpia şi de aceea am ales să continui sub Tâmpa. Simţeam şi ca am lăsat ceva neterminat. Eu cred în această echipă şi cred că în acest sezon putem depăşi performanţele de anul trecut. Sper să reuşim să intrăm între primele patru echipe din campionat şi să jucăm în final-four-ul Cupei României

 Dan Calancea : „Sunt foarte fericit că am reuşit să o păstrăm pe Gabi la noi la echipa. Este jucătoarea pe care eu am dorit-o foarte mult şi este baschetbalista cu care începem echipa. Gabi este un caracter special, este o jucatoare extraordinară, o baschetbalistă de lot naţional. Având în vedere că în sezonul viitor este obligatoriu ca în teren să fie cel puţin o româncă timp de 40 de minute, pot spune că am reuşit un transfer mare” 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.