Primul Congres National de Rezonanta Magnetica la Brasov

Primul Congres National de Rezonanta Magnetica la Brasov

0 217

In perioada 12-14? septembrie, la Brasov va avea loc primul Congres National de Rezonanta Magnetica cu participare internationala.


Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Bucuresti, Societatea de Rezonanta Magnetica in Medicina din Romania, impreuna cu SC Hiperdia SA in calitate de sponsor.


Ceremonia de deschidere a Congresului va avea loc miercuri, 12 septembrie 2007, la orele 19.00, la Sala de Marmura a Cercului Militar Brasov.


?


Hiperdia a lansat primul serviciu RMN dintr-o clinica privata brasoveana


La aproape 10 ani de prezenta pe piata serviciilor medicale, Hiperdia a lansat la Brasov un nou serviciu de inalta performanta: Rezonanta magnetica nucleara (RMN). Acest serviciu este de acum disponibil la Brasov incepand cu luna iulie 2007. Pacientii brasoveni, asigurati sau neasigurati de Casa de Asigurari de Sanatate sau de catre asiguratorii privati de sanatate nu vor mai trebui sa astepte cateva luni pentru o programare sau sa se deplaseze sute de kilometri catre alte centre universitare din tara pentru a beneficia de investigatii de cea mai inalta performanta.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.