Primarul George Scripcaru rupe tacerea

Primarul George Scripcaru rupe tacerea

0 507

Pentru infirma si chiar a bloca zvonurile si barfele, mai mult sau mai puti interesate Scripcaru s-a hotarat sa clarifice direct si nemijlocit o parte din speculatii.

Primarul George Scripcaru a declarat pentru newsBv.ro, în urma speculațiilor care apar de două zile în mediul online, că „este ultimul lucru care mă interesează în acest moment candidatura la postul de primar și nici nu am discutat cu cineva să plec la vreun alt partid. Sunt simple speculații. Nu mă interesează aceste lucruri, sunt pe ultimul plan ca preocupare, dacă vreți. Nu există un blocaj. În plan politic există birourile executive județean și municipalcare gestionează activitatea, la fel, la Primărie, cei doi viceprimari și șefii de Direcții își fac treaba în continuare”.
Primarul Brașovului a precizat că a evitat să meargă la Primărie, „deși pot să fac acest lucru, tocmai pentru a respecta condițiile controlului  judiciar. Sunt în concediu până în luna septembrie, pentru că, după cum știți, nu mi-am luat concediu de când am fost ales primar. Am de rezolvat anumite probleme și nu mă interesează acum candidaturile sau altceva”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.