Presa britanică: Putin trimite în Siria SPEȚNAZ!

Presa britanică: Putin trimite în Siria SPEȚNAZ!

0 1277
Vladimir Putin și-a trimis în Siria trupele speciale pentru a-i vâna pe teroriștii ISIS. Este vorba de soldați din temutul batalion antitero numit Spețnaz, cunoscut pentru acțiunile războinice din Dagestan, Cecenia sau Osetia. Pe lângă aceste comandouri, care vor acționa mai ales în zonele urbane și în spatele frontului, în Siria va fi desfășurat și un batalion de parașutiști de elită, susține ziarul Express.co.uk.

UK Mirror: Russian Spetsnaz Special Forces Sent In to Protect Assad
Desfășurarea…discreta la sol a soldaților din trupele speciale ar reprezenta doar prima parte din ”marea debarcare”. Se estimează că Rusia va aduce în Siria pentru eliminarea opoziției militare de orice tip până la 15.000 de soldați care pe lângă misiunile de luptă le vor avea și pe acelea de stabilizare și pacificare.
Grupaţi sub titulatura oficială de Voiska Spetsialnogo Naznacheniya, pe scurt Spețnaz, luptătorii ruși fac parte din cea mai dură unitate de comando din lume. Image: UK Mirror: Russian Spetsnaz Special Forces Sent In to Protect Assad
Purtând uniforme de camuflaj și tricouri  caracteristice, alb-albastru sau alb-negru, luptărorii din Spețnaz beneficiază de o serie de arme specifice, care le sporesc eficienţa în misiuni pe câmpurile de luptă.
Relatările de groază despre „isprăvile” lor de pe teatrele de operaţiuni din Afganistan, Dagestan, Cecenia, Georgia sau Osetia, demonstrează „calităţile”…extra-războinice ale trupelor de comando ale GRU.
Dar cel mai tare ii ingrozeste pe criminalii din ISIS vestea ca Rusii trimit prizonierii in lagarele de munca din Siberia, dincolo de Cercul Polar !!
Istorici și cercetători români, dar și surse militare afirmă că trupele SPEȚNAZ au fost prezente… in civil și la București, în decembrie 1989.(luciana Pop)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.