Premii de 4.000 de euro pentru un Mediu Curat

Premii de 4.000 de euro pentru un Mediu Curat

0 211

Companiile, scolile, inspectoratele scolare si alte institutii publice, respectiv din sectorul privat, care au avut proiecte pentru un mediu curat sunt invitate sa le inscrie in Gala Premiilor pentru un Mediu Curat.
Gala este organizata de ECO TIC, organizatie colectiva de gestionare a deseurilor electrice si electronice din domeniul IT&C si al electronicelor de consum. Inscrierile se fac prin intermediul platformei electronice gazduite de HotNews.ro.

Participanti
La acest concurs se pot inscrie:
orice persoanã juridica cu sediul social in Romania, care inregistreaza activitate economica sau comerciala de cel putin 12 luni calendaristice inainte de inscrierea la concurs si are minim 5 angajati cu contract permanent de munca.
orice organizatie scolara, unitate de invatamant de orice nivel sau organizatie publica centrala sau locala, de tipul : prefectura, primarie, inspectorat, minister – de pe teritoriul Romaniei, care exista cu cel putin 12 luni calendaristice inainte de inscrierea la concurs si are minim 5 angajati permanenti.

Premiile
Compania castigatoare a Marelui Premiu pentru un Mediu Curat va primi echipamente electrice/electonice in valoare totala de 1.500 euro; premiile au o valoare totala de 4.000 euro.
Premiul Special al Publicului va fi desemnat prin numar de voturi online.
Premiul Special al publicului, adica proiectul care a intrunit cele mai multe voturi – nu va fi facut cunoscut membrilor juriului, care trebuie sa jurizeze independent de opinia publicului.
ECO TIC este organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de de consum.

Alte informatii
Detalii Gala Premiilor pentru un Mediu Curat
Regulamentul Galei pentru un Mediu Curat

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.