Porumboiu si Becali au dat la pace?

Porumboiu si Becali au dat la pace?

0 264

Dupa ce Marius Croitoru a spus ca va merge la reunirea Stelei si ca nu se va mai intoarce niciodata la Vaslui, indiferent de riscurile care vor apare, sefii cei mari si cu bani se pare ca s-au inteles.
”La Vaslui nu ma mai intorc niciodata. Normal sa fiu foarte suparat pe Adrian Porumboiu, cu care nu mai am ce discuta. Din o mie de comisii, o mie una imi dau dreptate si voi juca la Steaua“, a spus Croitoru cu multe ambitie si naduf.
Mijlocasul Marius Croitoru a declarat ca se va prezenta cu orice risc la reunirea lotului FC Steaua, pe 8 ianuarie 2007, ca nu se va mai intoarce niciodata la echipa FC Vaslui, deoarece fostul finantator Adrian Porumboiu nu s-a purtat corect cu el si ca va ramane in Bucuresti.


Desi Porumboiu a anuntat ca FC Dinamo a facut o oferta pentru Croitoru de 800.000, discutiile cu Becali nu au fost intrerupte ci din contra …finalizate.
Steaua a achitat clauza de reziliere de 550.000 de dolari, a promis 350.000 $ si pe fundasul Panait.


Porumboiul spune ca are de primit inca 350.000 de euro, nu de dolari. Aici fiind singurul element de neintelegere, dintre cei doi “patroni”, care, se pare, ca si fost depasit.
Este clar, Croitorul, din 2007 este jucator la Steau Bucuresti.


?


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.