Portuhgezii sunt fericiti la Cluj

Portuhgezii sunt fericiti la Cluj

0 255

Cotidianul portughez O Jogo scrie in editia sa de astazi, ca jucatorii echipei CFR Cluj, Manuel Jose si Pedro Oliveira sunt fericiti in Romania si vor sa ajute formatia clujeana sa ocupe la finalul sezonului un loc ce i-ar permite sa evolueze in competitiile europene si daca se poate chiar in Liga Campionilor.

„Manuel Jose si Pedro Oliveira, jucatorii de la Cluj, echipa de senzatie a campionatului romanesc, la care mai joaca Cadu si Semedo, au profitat de oprirea Ligii I pentru a-si omor? dorul de familie si prieteni”, scrie O Jogo.
Manuel Jose, fost jucator al formatiei Boavista Porto, a afirmat ca adaptarea in Romania a fost complicata, dar spune ca acum este complet integrat.
„La inceput a fost destul de complicat. Primele doua, trei luni au fost dificile, era foarte frig si nu eram obisnuiti, dar acum ne-am obisnuit cu clubul, cu jucatorii, cu clima. Obiectivul clubului este sa ocupe un loc ce i-ar permite participarea in competitii europene si, in acest moment, suntem pe locul trei, la egalitate cu Rapid si la trei puncte de locul doi, care permite participarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Este foarte bine pentru un club care a promovat in urma cu doar trei ani”, a declarat pentru O Jogo, Manuel Jose.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.