Ponta face cinste cu agheasma in Camera Deputatilor

Ponta face cinste cu agheasma in Camera Deputatilor

0 433

PSD-ul isi va da inca o data testul de rezistenta la socuri politice. Caramizi de social-democratie vor fi asezate din nou in jurul unui nou penal din partid, ca sa incropeasca un zid temeinic impotriva justitiei. Miezul constructiei de astazi este Victor Ponta

PSD-ul isi va da inca o data testul de rezistenta la socuri politice. Caramizi de social-democratie vor fi asezate din nou in jurul unui nou penal din partid, ca sa incropeasca un zid temeinic impotriva justitiei. Miezul constructiei de astazi este Victor Ponta, care a trambitat adunarea materialului de stransura, din care se va injgheba fortareata. De pe metereze, premierul va arunca cu pietre, smoala dar si laturi din rezerva partidului, care secreta genul asta de zemuri de fiecare data cand este in pericol. Ponta pare sa fie ultimul bastion in calea mersului justitiei din Romanika, nevoita sa suporte improscarile de fiecare data cand vrea sa salte un mahar din politica.

Iar Ponta, cu toata fata lui de imberb, este cel mai gras peste din balta politica a momentului. N-am nici un dubiu ca pesedimea demnitara se va lasa din nou modelata in Parlament dupa pofta puscariabililor de rang inalt. ponta dna

Cocoasele de deputati PSD se vor curba inca o data intru salavarea celui mai iubit fiu al partidului. Ponta va minti din nou ca este nevinovat si va testa iar fidelitatea baronilor, intr-o logica simplă si eficienta. Daca lui insusi, emanatia suprema a ultimilor ani de social-democratie, i se intampla afrontul asta, ce sa mai astepte de la justitie maruntii borfasi de partid?

Asa ca deputatii PSD si acolitii politici din Camera vor vota impotriva demisiei presedintelui iubit, cel mai de seama demnitar rosu. Totul, in zeama mirului desertat din belsug de vreo senatoare saraca cu duhul pe dinauntru dar bogata in simtaminte pesediste. Iar Ponta se va gasi din nou in ipostazele contradictorii in care ii place sa se scalde: desi va face Romanika de rusine, va face cinste Parlamentului.

Cu agheasma, se-ntelege.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.