Planul public al khazarilor privind metisarea raselor și globalizarea

Planul public al khazarilor privind metisarea raselor și globalizarea

0 325

Criza refugiaților este, cel mai probabil, creația marelui strateg militar al SUA, generalul Thomas PM Barnett, fost consilier strategic al fostului secretar american al Apărării Donald Rumsfeld care lucrează în prezent cu firma de consultanță militară israeliană Wikistrat. Wikistrat este colaboratoare apropiată cu US Africa Command (Africom). Cărțile lui Barnett „Noua hartă a Pentagonului și „Planul de acţiune” au avut o influență majoră asupra geostrategiilor militare globale ale SUA/Israel.
Barnett a constatat că odată ce venitul pe cap de locuitor crește la 3000$, războaiele încetează. Acest lucru este nepermis de globaliști, motiv pentru care trebuie apăsată continuu pedala sărăciei.
În timpul crizelor și războaielor câștigă cine trebuie, restul… striviţi.

De exemplu, în teoriile sale afirmă că fenomenul migraţiei rasei negre și maro va scădea dramatic nivelul de trai în ţările ţintă – cele vest-europene – iat efectul va fi creșterea valului de sinucideri care va depăși cu mult numărul crimelor în ţările europene adoptive.
De asemenea, consideră că este important să fie dezbinate ţările arabe pentru că unite reprezintă un pericol împotriva globalizării și supremaţiei khazarilor, ele neadmiţând să fie integrate în plan. În acest sens recomandă stimularea războaielor între ele sau provocarea acestora de către alţii. Ca bonus propune declanșarea bolilor și crimelor în masă, mai ales în ţările care se opun globalizării și refuză integrarea.

Barnett prezice că Europa și Rusia se vor dezintegra în secolul 21, lăsând doar India și China să rivalizeze cu Statele Unite. Strategul khazaro-american crede în mod incontestabil că migrația coercitivă în masă în Europa, împreună cu ocupația americană a Europei de Est și a Balcanilor, va împiedica integrarea eurasiatică, asigurând în același timp controlul americano-israelian asupra Europei și cucerirea Africii, stabilind astfel supremația globală a SUA/Israel în secolul XXI.

Exodul în masă al migranților/refugiaților este o parte centrală a globalizării războiului de clasă, în conformitate cu obiectivele pe termen lung ale Pentagonului pentru hegemonia globală sau „Dominarea pe spectru complet”. Avem de-a face cu o strategie a haosului bine planificată în care câștigătorii sunt cunoscuţi dinainte iar Europa va fi complet sacrificată.

Fostul general al Pentagonului a elaborat teoria celor „Cinci fluxuri ale globalizării” referindu-se la cele cinci fluxuri care trebuie să apară dacă imperialismul sionisto-khazar american dorește să domine lumea. Acestea implică fluxul liber al banilor, securitatea, alimentele, energia și oamenii. Teoria „fluxurilor libere” înseamnă distrugerea structurilor statelor naționale, eliberând astfel resurse numai bune pentru jefuirea lor de către corporațiile multinaționale americane.
Inundarea Europei cu imigranții din emisfera sudică este o caracteristică cheie a gândirii geostrategice a lui Barnett. De aceea, ar fi greșit să vedem criza imigranților din Libia și Siria ca o consecință neintenționată a politicii NATO sau ca o formă nepremeditată.
Totul a fost plănuit de foarte mulţi ani și, paradoxal, planurile globaliștilor au fost făcute mereu publice. Dovadă stau și cărţile lui Barnett apărute la începutul anilor 2000.
Teoria sa privitoare la cele 5 fluxuri o trăim agresiv de peste 3 ani iar rezultatele sunt exact cele preconizate de creatorii dezastrului planetar.

Dacă evreii sunt ATÂT de oprimați, de ce conduc ei mass-media, băncile, spectrul politic LA AMBELE CAPETE și aproape orice alt nenorocit de lucru cu care ne confruntăm în societatea modernă actuală?
Dacă sunt atât de oprimați, de ce își folosesc privilegiul de evreu pentru a cenzura pe oricine vorbește împotriva lor într-un mod pe care îl consideră o amenințare?
Ei controlează Bigpharma, Netflix, Amazon, Google, Facebook, Twitter, Instagram, companii de tutun, spitale, colegii, literalmente tot ceea ce vedem zilnic în jurul nostru.
Lista nu se termină niciodată.
Negrii cred că albii au privilegii?
Evreii nu sunt oameni albi și totuși de la ei vine amenințarea!

Sursa: romaniafarajustitie.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.