PIERDE BRASOVUL,TERENUL PENTRU AEROPORT ?

PIERDE BRASOVUL,TERENUL PENTRU AEROPORT ?

0 629
Deputatul PSD Emil Niță a anunțat că a semnat fără niciun fel de reținere inițiativa legislativă a colegilor de la PNL Brașov (Mihai Donțu, Gheorghe Ialomițianu și Gabriel Andronache), privind prorogarea teremenului DE FOLOSINTA pentru aeroportul de la Ghimbav de la 5 la 15 ani.
Din ce știu eu a semnat și dl. Ioan Ochi. A rămas să se lucreze la expunerea de motive, timp în care tabelul de semnături „curge“.
 Pentru că termenul de prorogare a posesiei terenului pentru Aeroport este posibil să fie depășit, atunci trebuie să venim cu o altă formulare. Este bine să se meargă și pe această variantă, fără a abandona ideea ca acest aeroport de la Ghimbav să se construiască în parteneriat cu Otopeniul, pentru că întinderea lucrărilor pe termen foarte lung va determina deteriorarea pistei din beton. Ar fi păcat de muncă și banii chletuiți până acum“. a precizat Emil Niță
În altă ordine de idei, deputatul Nitza  a precizat că o altă inițiativă pe care a susținut-o în Parlament  vizează anularea timbrului cultural.
„După discuțiile aprinse pe această temă, am ajuns la concluzia că nu este cazul să plătim bani în plus pe publicații și cărți, pentru lucruri care trebuie să fie la îndemâna oamenilor. Mai ales că destinația acestor bani era către diverse ONG-uri. Efectul este evident: lumea să aibă acces mai ușorla cultură“, a precizat deputatul PSD.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.