Perspectiva războiului mondial și poziția românească (2)

Perspectiva războiului mondial și poziția românească (2)

2 118

Trei scenarii pentru poziția României în cazul unui război mondial
Scenariu I
:
Dacă forțele care controlează lumea îsi doresc un război mondial, noi nu îl vom putea opri indiferent ce și unde postăm. Bineînțeles că vom milita împotriva războiului, cerând pace, proteste și scrisori, petiții și memorii, acțiuni mai mult sau mai puțin eficiente se vor face.
Dar dacă totuși războiul izbucnește, noi trebuie să fim neutri.
Cel mai probabil va fi un război în afara granițelor noastre, deci n-ar trebui să ne preocupe. Neutralitatea României trebuie susținută de forțele civice și politice.
Acesta este primul scenariu, în care avem posibilitatea să menținem neutralitatea. Cel mai bun scenariu care asigură zero români morți pe fronturi străine, zero mame îndurerate, zero soții văduvite și zero orfani.

Scenariu II:
Acuma se pune problema unui al doilea scenariu în care neutralitatea este exclusă și va trebui să alegem o parte/tabără. Așa cum am făcut în ultimul război mondial, războiul antibolșevic pe care l-am început alături de camarazii nemți, pe care am sfârșit prin a-i trăda din cauza politicienilor și a regelui dezonorat Mihai Viteză, primul mareșal sovietic la București, regele sperjur ce a trădat poporul, armata, omenia românească, mințind, la 23 August 44, că s-ar fi semnat armistițiu cu Rușii. Nu se semnase nimic.
Regele ce-și minte armata și poporul, condamnând la 45 de ani-sclavie milioane de Români, regele care a cedat bolșevicilor jumate din armată, obligată să se predea dușmanului, nu poate fi un adevărat rege, ci o otreapă decăzută din condiția omenească. Adevărata monarhie românească, pe bază de Basarabi, Mușatini, Brâncoveni, Cantemiri, o va trimite la tigaie pe Tanti Margareta…
Revenind la al doilea scenariu, poziția României trebuie să se bazeze pe datele problemei.
Cine luptă contra cine?
Lumea arabă contra Israelului, așa cum spune Albert Pike? Atunci nu putem alege să-i susținem pe sioniști, indiferent ce argumente iudeo-creștine se pun pe masă. Pentru cine cunoaște problema despre ilegitimitatea statului Israel și istoria de crime a poporului iudeu nu are cum să aleagă să lupte de această parte, deci va trebui să alegem să luptăm alături de lumea arabă, oricât de controversat pare asta pentru poporul lui Vlad Țepeș care a tras otomani în țeapă. Poate că vom ajunge să ne batem din nou cu turcii după ce Israel iese din istorie, să ascuțim iar țepele și să declarăm o ultimă cruciadă la sfârșitul căreia recucerim Constantinopolul, dar aceasta nu poate avea loc în contextul în care talmudismul rămâne la putere în Europa și în lume.

Scenariu III:
Cel mai sumbru scenariu este cel în care România va intra în război de partea Israelului și Românii vor fi trimiși să moară în deșert. În acest scenariu România s-ar depopula pentru a menține la putere pe criminalii popoarelor, într-o luptă nefirească împotriva omenirii.
Opinia publică este atât de anti-Israel încât sunt șanse mici să vedem un scenariu trei în care Europa e mobilizată sa lupte pentru evrei. Pur și simplu n-o să-ți lupte soldații, fie se vor preda fie vor întoarce armele.
Tineretul este tot mai naționalist, cu siguranță ar lupta până la moarte pentru apărarea pământului strămoșesc, dar nu îi atrage ideea de a merge în deșert pentru a muri pentru Israel.
Armatele lumii, Guvernele lumii au acces la niște sondaje reale care arată cât de puțin dispuși sunt tinerii să participe la un război înafara granițelor. Nu sunt îngrijorat cu privire la un astfel de război mondial, nu cred că vor putea mobiliza lumea așa cum își doresc, iar dacă vor încerca, suntem destui care să punem bețe în roți și să le stricăm planurile.

Evident că scenariul I ar fi de preferat într-un caz de război mondial, pentru care cred că există destulă susținere populară. Rămâne de văzut cum vor escalada lucrurile.
Mai este o perspectivă, lumea a cam decăzut spiritual și moral, bărbații s-au pizdificat, caracterul a slăbit și confortul excesiv a facilitat inversarea valorilor în societate. În această perspectivă, un război ar fi mai puțin rău decât o dispariție lentă în decadență pașnică.
Un război i-ar forța pe cei slabi să devină puternici sau să piară. Ar întrerupe ritmul monoton al vieții conemporane și ar scădea gradul ireal de confort actual, forțând oamenii să trăiască din nou.
Prima parte aici: Perspectiva războiului mondial și poziția românească (1)

Autor: Sterie CIUMETTI
Sursa: IncorectPolitic.com

COMENTARII

  1. Noi suntem neutri in conflictul Israel-Palestina și așa și trebuie să rămânem. Conflictul e oricum destul de departe de noi, și nu-i ca și cum se îngrămădește lumea în armata, deci nu prea au ce trimite. Trebuie sa evitam doar refugiații. Mă îngrijorează mai mult sa nu ne tragă Ucraina în conflictul cu Rusia.

    • Să evităm cu orice preț la alegeri PNL, USR și partidele mai mici aliate. Astea dau toate semnele că doresc sa ne bage in razboi. Să ieșim toți. Știu că PSD și AUR nu-s chiar grozave, dar sunt raul mai mic

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.